Naprsnuce na soferci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MarkoJTD
    CBC Senator
    • 04.05.2008
    • 249
    • Beograd

Naprsnuce na soferci

puko me kamencic danas, i ne bi ni primetio gde je naprsla soferka da nije bilo kise, pa su brisaci radili non-stop i kacili to mesto, sto se u kabini cuje glasnije od radija.

To je sad jako sitan problem u smislu da je to tako sitna pukotina, ali toliko veliki kad se pogleda koliko iritira taj zvuk brisaca kada to zakachi, pa me zanima sta bi trebalo da uradim, jel imao neko slicno iskustvo i koje su cene popravke i sve to?
    - Italian for style
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Naprsnuce na soferci

Originally posted by Black Knight
    Ja sam menjao soferku kod ovih likova ProfiGlass 3325855 0638355096 ali sam isto tako gledao kako rade liku soferku na nekoj AMG mecki i stvarno su profi! Probaj ko zna!

Originally posted by prolupator
    Da, kako rece sri, tecno staklo. I opet ostane flekica, trajnost reparacije je oko 6-8 godina, kako rece majstor, mada proizvodjac kaze da je vecno

Radi se sa ogledalcetom sa unutrasnje strane da se vidi popunjavanje, zatim folija na obradjenu i popunjenu "rupu", pa uv svetlo da se sve to lepo stegne.

Sve je gotovo za 20ak min, ukoliko ostecenje nije previse staro pa staklo nije oksidiralo. Kad kazem previse staro, to je red velicine do 7 dana, mada je tri dana max za dobru i trajnu reparaciju.

Opravljaju se samo stvarno mala ostecenja, dok veca traze zamenu soferke, pogotovo ako ista pocne da ce "cepa".

ja na mojoj soferci imam dve reparacije Jednu vecu (koja se vidi) i jednu manju, koju samo ja vidim.
    Corsa ima novu soferku, staru 5 dana... sve sa plavom trakom pri vrhu..
    Isto tako, kola ispred mene bacila kamencic i pojavi se zvezda dovoljno velika da se soferka ne opravlja...
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Ha... ko bi rekao TEBI se nešto desilo sa Stilom?

Crni kukavče pa kuda si to išao pa te puk'o kamenčić Garant si neku šljunkaru overio

Šalu na stranu, nisam baš najbolje razumeo, ali koliko kontam problem ti rešava zatamljivanje šoferke na bar 120% jel' bi mogao na engleskom da mi objasniš?

E sad stvarno ozbiljno... drugar mi drži GLASS Service u Pančevu i gledao sam da radi te stvari pa mogu da ga pitam, samo da mi pošalješ sliku ili dođeš do PA pa idemo zajedno da pogleda i da ti kaže odmah šta je činiti
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• GadGet
        CBC Senator
        • 15.08.2007
        • 206
        • Nbgd, Vozdovac

Nema sanse da se uradi bez da se poznaje. Onaj ko nije video gde je bilo ostecenje tesko da ce da nadje, ali meni smeta iako mi nije u videokrugu. Cene se krecu od 1000-4000 zavisi od toga koliko te ko odere. Inace rade se ostecenja koja nisu veca od 15mm u precnik i samo ako su okce. Ako je ostecenje kao zvezda sa kracima ide zamena

Comment

• MarkoJTD
          CBC Senator
          • 04.05.2008
          • 249
          • Beograd

nije duboko ostecenje jedva da se oseti kad se predje noktom, a tanko je jedan milimetar mozda, i vise je kao ogrebotina koja malo krivuda, al duga je mozda 10mm,

zaista jako sitna stvar je u pitanju, al ne da ga brisach kachi nego je to nenormalno (verovatno zato sto sam ga prekjuche montirao)
          - Italian for style

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...znam da te stvari treba što pre da se reše dok prljavština ne uđe unutra...
            Čak je jedan od likova koji drže servise za popravljanje takvih oštećenja savetovao da se oštećenje prekrije kako prljavština ne bi ulazila u te sitne pore. Pominjao je selotejp...

Comment

• DovlaK
              CBC Senator XXL
              • 24.07.2008
              • 560
              • Beograd

Upravo sam se čuo sa ovim drugarom i rekao mi je baš to... u principu nije problem ako uđe prljavština, ali onda kad se uradi ostane kao neka dlaka (tako je on objasnio) i predložio je da se najlonom prekrije pukotina (i naravno oblepi selotejpom

Comment

• bokija
                CBC Senator XXL
                • 25.01.2008
                • 640
                • Beograd

A da mu udari flaster i poljubi da prodje?
                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• STILISTA
                  CBC Veteran
                  • 17.12.2007
                  • 182
                  • BEOGRAD

Originally posted by GadGet
                  Nema sanse da se uradi bez da se poznaje. Onaj ko nije video gde je bilo ostecenje tesko da ce da nadje, ali meni smeta iako mi nije u videokrugu. Cene se krecu od 1000-4000 zavisi od toga koliko te ko odere. Inace rade se ostecenja koja nisu veca od 15mm u precnik i samo ako su okce. Ako je ostecenje kao zvezda sa kracima ide zamena
                  slazem se za okca koja se rade.
                  naprsnuca tipa crtica nece da rade jer krene dalje da puca ko da nisu nist aradili.
                  i meni je ciknula jos u septembru ispod brisaca i to u obliku zvezdice a sad je celom duzinom brisaca
                  sva sreca sto je na onom crnom delu pa ne iritira i ne vidi se.
                  a taman sam bio registrovao auto a nisam osigurao soferku kad sam primetio,tako da cu morati da sacekam ovaj avgust
                  pa da je osiguram i da je promenim u oktobru.

Comment

• kole
                    CBC Član
                    • 05.06.2008
                    • 66
                    • zrenjanin

Ja sam to imao na Marei. Samo bilo je mnogo veće. Zvezda oko 1.5cm.
                    U glass sevice-u NS odradjeno nije se širilo 20E. Bilo je glatko. Iznutra kad se dobro zagledaš kao da ima malu dioptriju.

Comment

• etibor
                      CBC Senator
                      • 12.05.2008
                      • 293
                      • Pancevo

Bitno je samo da ne cekas dve nedelje pa da popravljas, nego da sto pre odes da ti to poprave, ako moze...
                      Pozdrav.
                      Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• chikavili
                        CBC Senator XXL
                        • 11.02.2008
                        • 732

Ubuduce svi pamet u glavu - osiguranje svih stakala kosta 1250 dinara godisnje. Mislim da se isplati investicija

Comment

• MarkoJTD
                          CBC Senator
                          • 04.05.2008
                          • 249
                          • Beograd

sinoc sam ga zastitio s malo najlona, jutros otishao do glass servisa, skidam tamo najlon a ispod nista Juce se lepo videla krivudava crtica, duga kao nokat, a jutros nista, a posto se skoro ne oseca pod noktom, ovaj lik mi rekao ma tu nema sta da se popravlja. ja sav zbunjen, nisam lud, sinoc je sve bilo tu, i ja aj pustim brisace da rade i kache i kache i kache, a ogrebotine nigde na vidiku, ko zna kako se deformisalo tu staklo il sta se uopste desilo
                          u svakom slucaju suvise mala stvar za ispravljanje, ostaje mi da se trudim da me lupkanje brisacha ne nervira previse
                          - Italian for style

Comment

• DovlaK
                            CBC Senator XXL
                            • 24.07.2008
                            • 560
                            • Beograd

E... a gde se TAČNO nalazi ta ogrebotina? Sumnjam na nešto, ali ne bih da iznosim dok ne kažeš gde se tačno nalazi

Comment

• MarkoJTD
                              CBC Senator
                              • 04.05.2008
                              • 249
                              • Beograd

otprilike je ovde gde je crvena crtica

- Italian for style

Comment

Working...
                              X