Pritisnuta finansijskim problemima, moja sestra je odlucila da na neko vreme mora da se lisi automobila. U pitanju je 2002. god. Fiat Punto 1.9D 60 HP-a; od opreme ima 2X air bag, ABS i klimu. Solidno je ocuvan i presao je oko 160.000 km. Oglasi (pogotovo ovi online) su prepuni ponuda ovog modela, a variraju od 3500 pa do 5000 evra. S obzirom da u pitanju nije prodaja radi kupovine novog automobila, vec posledica trenutne finansijske krize, koliko moze da ocekuje da ce dobiti za ovaj automobil; i sta predstavlja neku gornju cenu koju moze da trazi za punta?
Koliko je moguce dobiti za 1.9D punto; 2002. god?
Collapse
X
-
Re: Koliko je moguce dobiti za 1.9D punto; 2002. god?
3-oja vrata pretpostavljam? jel bio van? ako nije onda moze i malo vise od 4000 verovatno ako je u odlicnom stanju. a ako je bio van ako uzme 4000 to je odlicno. mada nije bas malo presao. ili joj pomozi finansijski pa da ne ostane bez auta
Comment
-
-
Re: Koliko je moguce dobiti za 1.9D punto; 2002. god?
od 3500 do 4000. Samo se jako tesko prodaje taj auto. Otvori oglase i vidi koliko takvih ima, moras da imas srece da bi neko primetio bas tvoj. Ja prodajem isti takav auto vec 1.5mesec. Stalno je u oglasu, a zvalo me je ukupno 15 ljudi.
Comment
-
Comment