Vozim ford probe mkII i treba mi senzor temperature rashladne tecnosti ali ne moze da se nadje u prodavnici jer mi treba broj sasije od mazde a ja imam forda tako da mi treba broj sasije od mazde 626 model 93-97 god 1991cm3 85kw 115ks ali molio bih vas da mi posaljete broj iskljucivo modela sa tim motorom da ne bih narucio pogresan deo.Za one koji ne znaju moj ford ima mazdin motor u sebi i nema delova u fordovim prodavnicama za njega.Moze broj i na pm da ne bi bilo nekih zloupotreba. Hvala unapred
hitno mi treba broj sasije
Collapse
X
-
Re: hitno mi treba broj sasije
autopart.com.ua
mislim da na autopart mozes naci kataloski broj dela koji ti treba ja sa za svoju mazdu 919HB nasao sve.
-
-
dzabe ne znam nemacki.ajde ako neko zna treba mi senzor temperature rashladne tecnosti za mazdu 626 1991cm3 85kw
ha naucio sam nemacki uz pomoc googla
Kühlmitteltemperatur-Sensor ili u prevodu senzor temperature rashladne tecnosti
I pazi kad je sifra odgovarajuca.prodavac u japan x je bio malo skeptican dok sam mu citao sifru dela i kad je proverio gle iznenadjenja,to je to.deo narucen, hvala puno na ovom korisnom sajtu,odmah ide u favorites
Comment
-
-
autopart ti je jos bolji.
tamo sam saznao da za moju mazdu 929HB kupe postoji letnji i zimski termostat.
a ima i rezervnih delova sa kataloskim brojevima od nekoliko prizvodzaca.
www.http://reifen-vor-ort.de sve o bandazima.
Comment
-
-
Авиасейлс помогает найти и купить самые дешёвые авиабилеты. Поиск билетов на самолёт по 2000+ авиакомпаниям, ведущим авиакассам и лучшие цены на авиабилеты.
www.alltagsklassiker.at
Най-доброто място за резервни части за автомобили в България. Ще намерите нашите магазини за авточасти в цялата страна. Разполагаме с богат асртимент от части,
Comment
-
Comment