S obzirom da posedujemo puntica od nedavno nalazim da je "Eper" veoma koristan pre svega pri kupovini Fiatovih automobila, (mada i kasnije naravno kao katalog auto delova), posto moze covek sam da proveri na osnovu broja sasije kad je tacno auto proizveden, koji je broj motora koji je ugradjen u tu karoseriju, da li je bio van ili ne, koja je boja enterijera itd itd. i time dosta smanji mogucnost da ga prevare kad kupuje auto,da mu uvale neki prekucani, podmladjeni, sa zamenjenim motorom itd.
Interesuje me da li i za druge marke automobila postoje ovakvi programi i kako se zovu, da li su dostupni online ili na cd-u ili kako?
Da li uvoznici drugih marki vozila hoce/mogu da vam provere na osnovu broja sasije druge podatke vozila, kao sto to hoce delta za Fiate? konkretno ja sam ih zvao i rekli mi cak preko telefona, dakle besplatno ali sve isto sto sam vec i sam video u eperu + da je euro 3 sto u eperu ne videh.
da li bismo mogli da napravimo nekakvu listu takvih programa po proizvodjacima...
Interesuje me da li i za druge marke automobila postoje ovakvi programi i kako se zovu, da li su dostupni online ili na cd-u ili kako?
Da li uvoznici drugih marki vozila hoce/mogu da vam provere na osnovu broja sasije druge podatke vozila, kao sto to hoce delta za Fiate? konkretno ja sam ih zvao i rekli mi cak preko telefona, dakle besplatno ali sve isto sto sam vec i sam video u eperu + da je euro 3 sto u eperu ne videh.

da li bismo mogli da napravimo nekakvu listu takvih programa po proizvodjacima...
Comment