Crna tačka na obilaznici - Orlovača

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • banebg81
    CBC Veteran
    • 26.06.2008
    • 195
    • Beograd

Re: Crna tačka na obilaznici - Orlovača

Opet bili neki izbori

Taj deo puta na Ibarskoj je UŽAS (kao i cela Ibarska), posebno ono spuštanje iz pravca Meljaka sa duplom punom... Tu ima baš puno krajputaša

Inače, kada god vozim ibarskom (a vozim, bar jednom mesečno) do isključenja za VA, svaki ALI BUKVALNO SVAKI PUT se zaprepastim šta ljudi rade. Prvo pretiču na punoj liniji. Drugo voze kao sumanuti, bez bilo kakvog obaziranja na ograničenja itd itd itd.
    Tamo da postave kamere i da pozivaju prestupnike POLA ZAPADNE (CENTRALNE) Srbije bi bila bez dozvole.
    pozzzz

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

cim vidim ove crveno bele tablice na sredini kolovoza znam da postoji i ogranicenje od 40 ili 60km/h koje niko ne spominje. bas me zanima zasto
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

I one strelice na putu, pa to ne vidi samo ćorav, a ko je ćorav na 120 ne treba da vozi 120.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Prošao sam tuda mnogo puta i stvarno se iznenadio našom genijalnošću, jer je moglo mnogo bolje da se reši. Ali, sa 130 nije lako bilo i pre te reorganizacije. Pamet u glavu i pratite oskudnu signalizaciju. A pored neravnog kolovoza, po ovoj bljuzgavici meni deluje nešto klizavije!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

I nije toliko zajebano ako znaš tu šikanu (u pravcu grada), evo danas sam je prošao sa 140 bez drame
            Ograničenje je tu 60, ali niko to ni ne gleda, plus se ljudi iznenade ako ne poznaju put, i eto jarka.
            Ono što je tu problem je sama ideja da se tako nešto napravi. Potpuno sumanuta linija puta, nigde to nisam video ni slično...

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Pa ne vidim sta ste podigli toliku dramu oko toga. Mozda jedino da se stavi jedan ili dva znaka ranije (ako ne postoje). Kao sto rece Dora ko ne vidi ove strelice na 120 i ne treba da vozi 120, pogotovo sto je ogranicenje 60. Kakav vam je to argument sto je pre toga pravac gde moze da se vozi 120, ocigledno da ne moze. Sta bi bilo tek da je napravljena ograda, do sad bi vec neko poginu od direktong sudara u istu.

Comment

• DovlaK
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2008
                • 560
                • Beograd

Meni samo nije jasno kako se taj problem mogao rešiti drugačije? 'Ajde vi koji osuđujete da date neki predlog kako ovo treba zapravo da igleda? Ja ne znam šta bi tu još trebalo da postoji osim eventualno par znakova ranije...
                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Daka
                  CBC Senator
                  • 15.06.2005
                  • 277
                  • Subotica

Sasvim pristojno i nedovrseno iskljucenje...steta sto fotograf nije uslikao dali postoji par znakova pre samog znaka za iskljucenje...svako iskljucenje ima ogranicenu brzinu ,e sad sto mnogi gledaju mnogo filmove(CannonBall trku npr.) i nazalost se "uzive " u iste(GAS-PATOS), to je samo njihov problem i tako ce zavrsiti...u jarku

Comment

• RANK
                    CBC Senator XXL
                    • 28.02.2007
                    • 1635
                    • Beograd
                    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Ko je prolazio zna o cemu ovde govorimo, ko nije moze do mile volje da filozofira.
                    Elem, problem je sto do te problematicne tacke vodi PUN profil auto-puta, dakle dva fizicki razdvojena smera sa po tri trake, brzom, sporom i zaustavno-ukljucno-iskljucnom, a onda odjednom ostaje samo brza za pravo, a spora za desno.
                    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Daka
                      CBC Senator
                      • 15.06.2005
                      • 277
                      • Subotica

Originally posted by RANK
                      Ko je prolazio zna o cemu ovde govorimo, ko nije moze do mile volje da filozofira.
                      Elem, problem je sto do te problematicne tacke vodi PUN profil auto-puta, dakle dva fizicki razdvojena smera sa po tri trake, brzom, sporom i zaustavno-ukljucno-iskljucnom, a onda odjednom ostaje samo brza za pravo, a spora za desno.
                      Dali postoji oznaka da je AUTO PUT,dali postoje znakovi: zavrsetak autoputa i pocetak npr.put rezervisan za motorna vozila, ili nastavak puta od te rupe spada u kategorizaciju nekog regionalnog puta sa ogranicenjem od 80 km/h....sta je poslednje ogranicenje...ili kakav uopste znak ima pre iskljucenja?????

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

I besmisleno urađeno razdvajanje sa onim stubićima, ne znam da li je to trajno rešenje ili ...? Kad neko malo zakači to pa se pomeri na pola trake, i to je vrlo zanimljivo. Ako tu nije bilo mogućnosti da se napravi normalan put, nije ga trebalo ovako ni praviti, dovoljno bi bilo da ima kratko proširenje za isključenja za groblje, obilaznicu i Rakovicu. A i kad se dolazi iz Železnika, put se penje kao skakaonica, ne vidi se dalji pravac od brda i onda naglo zavija na levo kako bi se uključio na magistralu... Kad se na sve to doda i (već) očajno stanje puta, odmah nakon završetka radova, dobija se jedna crna tačka koja je nekima donela strašnu zaradu.

Comment

• RANK
                          CBC Senator XXL
                          • 28.02.2007
                          • 1635
                          • Beograd
                          • FIAT MAREA WEEKEND 1

kazem ja, ko se tuda vozi, zna o cemu govorimo.
                          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• mugos
                            CBC Senator XXL
                            • 18.09.2007
                            • 555
                            • BG/sada Novi Beograd

Nije me bilo par dana a vi raspleli raspravu. Nisam naveo da su se skucali u toku magle od pre 15-tak dana. Put definitivno nije završen i to je činjenica. Činjenica je da i ludački voze pa kada shvate "ej a gde je put" kuku i lele. Po mom skromnom mišljenju trebali su da ubace još jednu traku kao i isključenje iz Železnika ka Beogradu da pomere iza nadvožnjaka.

Želim da se zahvalim svim vozačima (pošto tuda putujem svaki dan) koji daju migavac za isključenje prema Železniku - Rakovici pa nemoram da pogađam na koju će stranu.
                            Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• -Miloš-
                              CBC Senator
                              • 16.12.2007
                              • 269
                              • Beograd, Karaburma
                              • yugo tempo 1.1

Joj mislio sam da sam jedini koji je provalio ovu nebulozu.

Mogao sam opushteno proshle godine u decembru [kad su bile one najgore padavine pracene maglom] da zveknem u rov. Tu ibarsku u shirokom luku gledam da zaobilazim poshto su je ochigledno projektovali debili.

Comment

• 206
                                Admin od ispočetka :)
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Da li je iko primetio da, kada se ukljucuje na obilaznicu iz sa obrenovackog puta iz pravca grada prema Zarkovu (odnosno Ibarskoj) - nemate putokaz GDE u stvari treba da se skrene? Odnosno ima, ali na putokazu pise Nis. Pa kakav bre Nis, daj boze da tuda moze za Nis da se stigne...nije im bilo logicno da napisu, recimo, Cacak? Iz drugog pravca ista stvar, na iskljucenju pise nis i tek posle negde na samoj obilaznici Cacak...Pa to kad ne znas koji je grad u kom pravcu nema SANSE da se snadjes...

Kvalitet puta i genijalnost projektanta ne bih ni komentarisao.
                                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                                X