Svasta nesto ... mnogo pitanja ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sasa Stilo 1.9 jtd
    CBC Početnik
    • 21.05.2008
    • 6
    • Novi Sad

Svasta nesto ... mnogo pitanja ????

Ovako ... posto imam mnogo pitanja krenucu redom
    Ispod vozacevog sedista sam nasao jedan dzek ... ili sam corav ili ne vidim gde da ga ukopcam ,to izgleda ovako :

Druga stvar koja me muci je kad sam digao auto stvarno sam bio prezadovoljan jer stvarno nema nigde ostecenja cak i sus-pleh je u odlicnom stanju ali kopka me ovo ostecenje na izduvnoj grani ,da li je ovo ozbiljno i uopste sta je ovo jer se ne razumem bas najbolje :

i

Treca stvar sto me kopka je da mi ne radi el podesavanje visine snopa svetlosti farova ,kako mogu da proverim da nije crko motor ili je mozda samo fali neki osigurac evo slike osiguraca napred i nazad :

Nadam se da nisam smorio sa ovim velikom postom ,nisam hteo da otvaram vise tema pa sam sve strpo u jednu .

I naravno jos jedno pitanje gde ima otpad za fiata i lanciju u okolini Novog Sada ,posto vecinom dobijam odgovore : ma imas u Begecu ,Futogu ... znam to i sam nego mi bas treba naziv otpada ili broj tel,gde se tacno nalazi ???
    Hvala unapred na odogovorima
  • mikisxy
    CBC Senator
    • 25.09.2008
    • 238
    • beograd

Re: Svasta nesto ... mnogo pitanja ????

nisi corav sto se tice dzeka jer je opcional ko ima grejace u sedistima ili elektro pomicna,sto se tice izduvne grane nije strasno i to najcesce zovu "pletenica auspuha" i ako ti neduva na njoj nediraj tako moze jos 100 godina.stelovanje farova nema poseban osigurac vec se napaja preko oborenih svetala sto znaci da ti nesto nije u redu sa motorcicima.neznam ko to moze da ti resi iz tvog kraja ali valjda ce neko od clanova da ti kaze gde imas blizu da to resis(ako znaju)

Comment

• Sasa Stilo 1.9 jtd
      CBC Početnik
      • 21.05.2008
      • 6
      • Novi Sad

hvala ti na odgovoru ... sto se tice dzeka pogledacu jos malo posto nemam el podesavanja onda je grejanje

Comment

• BaneT
        CBC Senator XXL
        • 09.12.2005
        • 562
        • Beograd

to što ti fale osigurači ne mari jer nemaš najviši nivo opreme, više opreme više osigurača...jel rade motorići uopše?

na ugašen auto pomeraj taster i slušaj dali neki zuje. Ako zuje onda je poluga unutar fara spala sa pipka koji pomera sijalicu.

Comment

• Sasa Stilo 1.9 jtd
          CBC Početnik
          • 21.05.2008
          • 6
          • Novi Sad

Da ne otvaram novu temu ,ne radi mi manuelna klima na 1,2 i 3 a na 4 radi normalno ,sta to moze biti,znaci na ova 3 stepena ko da je mrtva a na 4 jako duva jer logicki na najjacem je ,u pitanju je fiat stilo ????

Comment

Working...
          X