Osram Night Breaker H7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nebojsa
    CBC Član
    • 28.03.2008
    • 57
    • Krupanj

Osram Night Breaker H7

Veceras se vracam iz Metro-a i odjednom mi nestade kratkih svetala, stanem pored puta, pregledam osigurace - sve o.k., cackam, gledam, ma nista mi ne pada na pamet. Na kraju uspem da nadjem neko parce zice i krenem da spojim + sa akumulatora direktno na sijalice da se dovucem do kuce. Spojim i nista, 'ajde mozda su izgubili masu, proverim - nije ni to, i tek onda mi sine da su obe sijalice 'riknule' u bukvalno istom momentu. Marfi je cudo!
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Re: Osram Night Breaker H7

Izgleda da NB ne prija ovaj minus a i vek im je vrlo sličan, u roku od 2 dana su mi stradale obe sijalice, sa razlikom u dužini rada od ~15 minuta.
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Meni se isto desilo sa Osram cool blue H4 sijalicama, posle godinu dana upotrebe obe su crkle u razmaku od nekoliko dana
      Posle toga sam kupio Narva sijalice i radile su na autu jos par godina dok ga nisam prodao

Comment

ja koristim nb h4 za sada sam zadovoljan,na kutijici od sijalica ima oznaka da traju duplo krace od standardnih mozda imaju rok trajanja pa kada im dodje taj trenutak crkavaju obe ovo sam lupio .....ali mozda ima smisla

Comment

• Nebojsa
          CBC Član
          • 28.03.2008
          • 57
          • Krupanj

Ma, i ja sam bio zadovoljan kako sijaju, ali brate bas kratko traju, pa sad nesto razmisljam da predjem na ksenon, mada me kopka koliko li ce i oni trajati kada po novom zakonu budu obavezno upaljeni i danju!?

Comment

Working...
          X