Seat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko sampion
    CBC Član
    • 24.06.2005
    • 27
    • Banovo Brdo

Seat?

STa mislite o automobilima marke Seat uopste

a sta mislite o Seat Toledo ...

ja sam imao do pre godinu dana seat toledo '97, 2000 ccm, 150 konja, 16 ventila, klesta na sva cetiri tocka (crvena), full, sa kozom sve...

Ali morao sam moju bebu da prodam jer je vec omatorela, i mnogo je trosila i skupi delovi i sve ... ali opet moji utisci su fenomenalni!

Auto je bio zmaj! znaci uzasno brz.... Inace Seat uospteno veoma cenim i volim samo mi je krivo sto ovaj novi Toledo nema veze sa proslim modelima! Skroz su ga iskvarili....

Svidja mi se LEon on je prelep auto...

Vi?
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Pa taj SEAT je jedno vreme bio pod FIAT okriljem, u zadnje vreme ga drzi
    WOLKSVAGEN...tako da...seat ko seat neznaci nista...

Neznam tu godinu koju si ti imao ...ciji je bio motor...pa ako ti se svidja uzmi neki sa takvim slicnim ili istim motorom....
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Najlepse upakovani VW po meni. I najprihvatljiviji za mene

Sam si sebi dao odgovori, slazem se u potpunosti sa tvojim iskustvom.

Ne svidja mi se sto su promenili dizajn, ali mora da priznam da me Altea pre neki dan bas prijatno iznenadila kad je prosla pored mene.

Comment

• ibiza
        CBC Senator XXL
        • 16.03.2005
        • 304
        • Beograd
        • Renault clio sport 172

Ja vozim seate 5 godina i prezadovoljan sam.Spoljasnji izgled odlican,brdo dodatne opreme,provereni motori,nisu skupi za orzavanje i jeftiniji su od bilo kog vw isto godishte.

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

seat toledo '97
          Ali morao sam moju bebu da prodam jer je vec omatorela, i mnogo je trosila i skupi delovi i sve ...
          ali opet moji utisci su fenomenalni!
          STa mislite o automobilima marke Seat uopste
          s obzirom na iznete utiske, jesi li ranije posedovao neki drugi auto ?

malo je konstradiktorno rekao bih, utisci fenomenlani a gotovo nov auto prodat usled troskova voznje i odrzavanja koji su presli granicu ekonomicnosti...ili..malo nejasno sta je bilo toliko problematicno sa tim Toledom iz 97 koji si imao da je morao u penziju.

ja mislim da je Seat ime koje je VW izvadio iz naftalina za jos jedno prepakovanje proizvoda a i lepse zvuci nego Volskwagen
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• zverko sampion
            CBC Član
            • 24.06.2005
            • 27
            • Banovo Brdo

Pazi ovako... Imao sam jedan auto pre njega , licno moj a to je bio Yugo ali pored toga sam vozio dosta automobila, kevinu tempru, caletovu A6, i jos neke automobile iz njegove firme tako da imam dosta iskustva tako da nevidim sta te buni ?

A Problematicno je to sto sam svaki put kad idem u servis (ne regularan nego kad nesto crkne) ja se otelim... Pa jednom sam cekao 4 sata za zamenu jednog creva.... Nije bilo nigde u gradu... Onda su uzeli i zalepili ga da bi na kraju dosao za 3 dana (nisam mogao da ga vozim) i platio pet puta skuplje jer su ga doneli od ne znam ja gde vec?

Onda je mnogo trosio, skupi delovi (znaci ne za sve modele seata vec za moj jer ne znam koliko su bili za ostale)

Onda imao sam 3 sudara, i samo vrata, i to polovna kostaju oko 350 e....

Znaci u globalu sve je skupo, trosi mnogo a vec je malo omatoreo i kupio sam novi punto...

A mogu da se ubijem dok nadjem delove... Recimo otiso mi zadnji desni elektro motor za podizace stakala... Nije bilo sansce da ga nadjem.... Isao sam u BOban Sajle, budzio , ******o se i nekako sklepao...

A godinu dana nakon prodaje se otvorio Seat glavni zasuptnik i serviser i sad je sve to mnogo lakse.....

Znaci sve je jasno kao dan...

A sad da se vratim na temu...

jos jedan razlog sto volim seat je slogan :" feel the heat"... Gotivno a

mrgreen:

Comment

• zverko sampion
              CBC Član
              • 24.06.2005
              • 27
              • Banovo Brdo

Originally posted by BRABUS
              Najlepse upakovani VW po meni. I najprihvatljiviji za mene

Sam si sebi dao odgovori, slazem se u potpunosti sa tvojim iskustvom.

Ne svidja mi se sto su promenili dizajn, ali mora da priznam da me Altea pre neki dan bas prijatno iznenadila kad je prosla pored mene.
              Altea je predivan auto...

Znaci OGROMAN, ima mnoooooogo mesta, Brz kao munja , mislim da najslabiji ima oko 115 konja ispravite me ako gresim, LEP, ma sve ima...

Sve u jednom, sportski , minivan, kao neki dzipcic , bukvalno ono 3 za dinar

Comment

• ibiza
                CBC Senator XXL
                • 16.03.2005
                • 304
                • Beograd
                • Renault clio sport 172

Samo mi reci koj si motor imao u toledu kad je toliko skup za odrzavanje.Sto se tice delova nepostoji deo(ne racunajuci limariju)da nije od vw.Moja prosla ibiza 1.6 8v 75ks motor iz golfa3 i menjac,trap od pola.Ovaj sad 1.4 16v motor i menjac iz golfa 4 trap isto od pola.Evo primera radi kupio sam diskove i plocice za prednje tockove Lukasove 90 eura.Ceo veliki servis sa kaisevima,spanerima,uljem i filterima,pumpom za vodu,svecicama kostao me je sa rukama 250 eura.Sto se tice limarije ne mogu nista da ti kazem jer bogu hvala jos nista nisam kupovao.Generalno ne moze se reci da je seat skup za odrzavanje kad ima sve delove od vw a samim tim zna se koliko ljudi vozi vw bas zbog pristupacnih cena odrzavanja.

Comment

• zverko sampion
                  CBC Član
                  • 24.06.2005
                  • 27
                  • Banovo Brdo

2000 ccm 16 ventila 150 konja...

A sad ni bil gejsu nije skupo da da 18 000 000 na brod!

J**ga... ja lepo kazem da je skup (mislim ne skup ono ali relativno je skup) a ti misli kako oces...

Poz

002 edit: don't use F word!

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141

imam dosta iskustva tako da nevidim sta te buni
                    ok, licilo je da je neko kome je to prvi auto koji je video u zivotu pa se toliko odusevaljava prosecnim auto econo klase. mislim ok je auto ali ne vidim nista za onakve utiske.

servis je takv kakav je za vecinu uvoznih marki i modela auta tako da je to manje vise (bilo, nadam se) normalno. ali nije bas okolnost da se toliko toga pokvarilo na autu koji bi trebao da se jedva tek razradio, i da naravno nema niti jedan kvar za tako malo godina upotrebe.
                    doduse, u poredjenju sa Jugom Seat dodje kao premija pouzdanosti

eto to je bilo ono ispod znaka pitanja, zasto si onako opisao utiske a sada je jasnije.
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

• zverko sampion
                      CBC Član
                      • 24.06.2005
                      • 27
                      • Banovo Brdo

pa dobro nije to auto prosecnog nivoa... u ostalom misljenja se razlikuju zato i postoje debate... Meni se taj model (moj full model ne ovi obizni) ekstra svidjao ali sam ga prodao jednostavno jer je malo omatore, hteo sam malo i da promenim auto i tako...

A za motor nema sta, stvarno je ekstra , i to je cinjenica....

Poz

Comment

• ibiza
                        CBC Senator XXL
                        • 16.03.2005
                        • 304
                        • Beograd
                        • Renault clio sport 172

Svaki auto trazi odredjeno odrzavanje i to kosta.Posle juga seat je sigurno skup za delove.Samo ne znam sta si ti hteo da kupis auto od 150KS a da plocice kostaju kao za juga 500 dinara? Ako si hteo da vozis brz auto a da je jeftino odrzavanje onda si mogao da nasviras motor u tom jugu.Koliko je presao taj tvoj auto kad si toliko odlepio sa popravkama.Moja stara ibiza je 97.god. presla je 160 000km i decko kome sam prodao auto je prezadovoljan.

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141

pa dobro nije to auto prosecnog nivoa... u ostalom misljenja se razlikuju zato i postoje debate
                          cak i nije prosecnog nivoa svih auta, nesto je ispod proseka ponude svih modela na trzistu. (ekvivalent Jetta/Bora tih godina).

prosek je nesto tipa Pasata (da ostanem u okviru iste grupe) recimo, srednja klasa tzv.

pricam o tehnickom aspektu i globalno, ne o nasim lokalnim kriterijumima gde se Jugo jos vodi kao automobil.
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• zverko sampion
                            CBC Član
                            • 24.06.2005
                            • 27
                            • Banovo Brdo

EDIT 004 nepotreban citat poruke tik iznad
                            aha... Pasat je ispod proseka...

xe... pa dobro ako ti tako kazes...

p.s. za nekog je bmw X5 ispod proseka ali avaj....

Comment

• cuore sportivo
                              CBC Senator XXL
                              • 16.01.2005
                              • 954
                              • Bezanijska Kosa
                              • Alfa Romeo 147 1.6

Originally posted by brick

prosek je nesto tipa Pasata (da ostanem u okviru iste grupe) recimo, srednja klasa tzv.
                              Mislim da si LOSE procitao Brickov post Zverko.
                              Sta ti mislis?

Comment

Working...
                              X