Prednji zvučnici na 626 '90

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vukninic
    CBC Početnik
    • 20.09.2008
    • 6
    • Zemun

Prednji zvučnici na 626 '90

Ehm, ne znam da li je neko od vas, dragi prijatelji koji vozite mazdu kao moju (626 '90), stavljao veće zvučnike napred?
    problem je što, koliko sam ja gledao, ima mesta samo za 10cm zvučnike na originalnom mestu, a ne bi da kvarim vrata.
    i ako imate neku preporuku što se tiče određenog modela/marke zvučnika.. merkao sam neki pioneer.
    hvala,

p.s. ako sam promašio mesto za temu ili već postoji slična, molim moderatore da reaguju
  • djape1977
    CBC Senator XXL
    • 08.03.2008
    • 401
    • bg
    • fiat 132 i lada 2103

Re: Prednji zvučnici na 626 '90

imaoo sam mazdu i nema mesta za vece zvucnike nikako. mozes da kupis neke kod kojih je izdvojen visokotonac, tako ces dobiti malo bolji zvuk. u mojoj bivsoj mazdi sam ipak busio tapacirung vrata i stavljao 13-ce tako da su napred bili 10, u vratima 13 i nazad 20cm

Comment

• M626
      CBC Senator
      • 12.01.2006
      • 200
      • Beograd, Konjarnik

Ta fabricka mesta su em mala em lose pozicionirana... koliko se secam zvucnik je usmeren na dole?
      Ako ti je stalo do dobrog zvuka, moraces da busis tapacir, nadji neke zvucnike sa lepom mrezicom i uzivaj

Poz
      Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• vukninic
        CBC Početnik
        • 20.09.2008
        • 6
        • Zemun

@m626
        u pravu si, baš je tako kao što zboriš,
        em biju na dole em malo mesta.
        kod vrata je problem sto je dole ona kadica (ili kako već) za mape i sl.
        morao bih nju da skidam i onda bi bilo ružno, jbm li ga.
        mada, to mi ne gine, nešto slično kao što djape1977 kaže, napred, vrata i pozadi.

Comment

• djape1977
          CBC Senator XXL
          • 08.03.2008
          • 401
          • bg
          • fiat 132 i lada 2103

zao mi je sto nemam fotke ali bili su zvucnici u vratima u visini lakata, iznad rucke i oslonca za ruku

Comment

• Kenwood
            CBC Član
            • 10.08.2008
            • 41
            • RS.
            • Mazda 323f - 1.6 16V

Nema ti druge nego da bušiš tapacirung, kao što je rekao momak u postu - loše je pozicionirano fabričko mijesto za zvučnike !
            Stavljao sam ih i NIŠTA se nečuju - UŽAS ... :-)
            I na kraju sam morao odraditi ovako - evo ti slika... mao se pomučiš i biće dobro !
            Pozdrav !

Comment

Working...
            X