Zastarevanje parking kazni???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • crni87
    CBC Početnik
    • 27.02.2009
    • 5
    • bgd

Zastarevanje parking kazni???

E ovako da izlozim moje pitanje,
    vozio sam jedno vreme auto na CG tablicama. Kad god sam se parkirao u centru nisam placao parking. E sada sam se opametio i non- stop me kopka posle koliko zastarevaju te kazne i da li Parking Servis salje te kazne u inostranstvo, kako bih naravno izbegao placanje. Hvala unapred
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Zastarevanje parking kazni???

Ne salju ih u inostranstvo niti ti mogu bilo sta po tom pitanju.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• crni87
      CBC Početnik
      • 27.02.2009
      • 5
      • bgd

Hvala, sad mi je malo lakse

Comment

• Uzelac
        CBC Senator XXL
        • 03.12.2006
        • 1717
        • munZe

Placam parking koliko se setim, ali sam zakacio sigurno 10+ kazni u proteklih 3+ godine.
        Do sada nisam imao nikakav problem, registrovao bez problema automobil sa kojim su "zaradjene".
        Ne znam da li ce nekad nesto stici, deluje kao da nece, bilo bi dobro
        work in progress

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Vec je pisano o tome. Ta kazna nije saobracajna kazna, nego potrazivanje pravnog lica (park.servisa) od fizickog na osnovu uredbe grada/opstine .

Drugar mi se pozalio da mu je stiglo resenje od suda (ne znam kog) , po kome mora da plati u roku, itd., a nikad mu nista nije stiglo iz park.servisa, a o nekom sudskom postupku nije imao pojma. Poenta je da ti servisi angazuju adv.kancelarije koje rade na %, pa pokrenu sve varijante da uteraju dug, a verovatno su ti advokati ajkule, pa traze varijantu da sto pre naplate. Po meni to je jedina opasnost. Inace ja spadam u one koji placaju parking, ali cesto ispadnem iz termina, a zbog nemogucnosti placanja 2 sata zaredom stavljaju mi na soferku nesto sto ja odmah bacim, 2 puta mi je stiglo postom od p.servisa, jednom sam pozvan telefonom od nekog advokata pre 4-5 meseci, od tad nista. Normalno registrujem auto.

Cak sam jednom platio skuplju zonu umesto jevtinije, i opet su mi zakacili papirce. Rekao sam radniku na licu mesta, al izgleda da mora da se ode u njihov ofis, pa da se popunjava zahtev... e to mi ne pada na pamet !

Ako neko resi da pokrene neku akciju protiv toga, stranku, pokret, bilo sta, neka zna da u meni ima odanog saradnika, filijala u NI je spremna !!

P.S. Najbolje je da taj neko bude advokat, al' daj sta das
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• itza
            CBC Senator XXL
            • 28.12.2004
            • 658
            • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
            • -

meni su jednom zakachili neku kaznu zbog baga u telekomu .. poslao sam normalno 3tji sms u zelenoj zoni ali nisam dobio potvrdu da je parking placen nekih 10 min .. naravno u tom roku mi je lik zakachio kaznu ..
            bio kod njih u toj kancelariji tamo zhalio se napisao na neki papir kao zhalbu da oni to `provere` i rekli mi da se javim na neki telefon za par dana ..
            obzirom da se na taj broj niko ne javlja ili je konstantno zauzeto ja nisam vishe zvao .. od tad nikom nishta .. auto sam najnormalnije registrovao bez ikakvih problema .. shto ne znachi da kreteni to sve negde ne talozhe i da to netje jednog dana sve da nas napadne iz bunara ...

eo primer mom kumu shta se desilo juche ..
            otishao da vadi LK i pasosh .. i vratili ga sa shaltera zato shto ima neku `poternicu` u mupu .. jure ga za neke zabrane koje zu njemu odavno lupljene u vozachkoj i odavno i istekle ... ali to neki kreten tamo nije proknjizhio negde ... morao je da ide kod nekog direktora ili shta vetj u supu da se smara sa ******ma 2 dana zbog njihove greshke ...
            ne bi me chudilo da me za par godina vrate sa granice i sa letovanja zato shto nekad davno nisam platio neku parking kaznu i juri me mup i sup.. pup oup ili i u hagu me trazhe zbog toga ...
            srbija je ovo sve je mogutje
            "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

Originally posted by itza
              morao je da ide kod nekog direktora ili shta vetj u supu da se smara sa biiiip! 2 dana zbog njihove greshke ...
              Direktora

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

pa ima i policija direktora

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Ima nacelnika gradske policije i ministra, za direktora policije nisam cuo?
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

eno ga svaki drugi dan u nekim novinama, tv.....
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• muamua
                      CBC Veteran
                      • 25.02.2006
                      • 194
                      • muamua

Originally posted by itza
                      meni su jednom zakachili neku kaznu zbog baga u telekomu .. poslao sam normalno 3tji sms u zelenoj zoni ali nisam dobio potvrdu da je parking placen nekih 10 min .. naravno u tom roku mi je lik zakachio kaznu ..
                      bio kod njih u toj kancelariji tamo zhalio se napisao na neki papir kao zhalbu da oni to `provere` i rekli mi da se javim na neki telefon za par dana ..
                      e
                      E sada jedna bitna stvar za sve koji se vade na ovu foru nije radio sistem...KADA NE RADI SISTEM ZA SLANJE PORUKE NI ONAJ DECKO NA PARKINGU NE MOZE DA OCITA NIJEDAN PARKIRANI AUTOMOBIL....

za one koji se sigurno zadrzavaju dva sata ili tri moj predlog je da odmah ukucaju tri ili dve poruke i sa time odmah rese stvar....
                      ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

Mozes i 80 da posaljes, opet ti nijedna ne vazi kad prodje 1 sat u crvenoj zoni
                        Originally posted by Valent Vudriga
                        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• muamua
                          CBC Veteran
                          • 25.02.2006
                          • 194
                          • muamua

Originally posted by deki-ascona
                          Mozes i 80 da posaljes, opet ti nijedna ne vazi kad prodje 1 sat u crvenoj zoni
                          Ako je ovo odgovor na moju poruku ,ja ne znam da li sam spomenuo sat vremena parkiranja...vec dva ili tri SIGURNA SATA...a to su ti 9112 i 9113 zone...odmah ukucas ako ces biti u zoni 9112 2 poruke i miran si ako ostajes sigurno dva sata...ili 3 za zonu 9113 ako ostajes sigurno 3 sata...
                          u svakom slucaju kada vi posaljete poruku centrala mobilne mreze prima tu istu poruku ali poruka ne moze da se prebaci u centralu parking servisa posto bude blokiran...i automatski ni oni momci na terenu za vreme te blokade NE MOGU DA OCITAVAJU VREME AUTOMOBILA.
                          ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• itza
                            CBC Senator XXL
                            • 28.12.2004
                            • 658
                            • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
                            • -

muamua club ?

ne krivim ja dechka koji je napisao kaznu ..aali shto ja da je platim kad nisam ja kriv .. ja sam poslao sms na vreme e sad shto taj isti do njih nije stigao na vreme nije moja krivica ... kao ni krivica onog lika koji je napisao kaznu .. nek im telekom plati 1800 din mene ne zanima
                            "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

to je sad muamua b92

Comment

Working...
                              X