imam problem sa air bagom, tacnije upalila mi se lampica od air baga i od suvozacevog air baga. ocitali su mi gresku da je neispravan senzor u desnom, suvozacevom sedistu. ima li neko resenje da se to sredi jer svi mi nude drugo sediste koje nije nimalo jeftino.
mazda 626 GF
Collapse
X
-
Re: mazda 626 GF
Pogledaj da ti nije otkacen konektor ispod suvozacevog sedista ili se razlabavio. Meni se cesto pali zbog toga i blinka u kodu 37 pa znam sta jeI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
-
-
Nazalost to je jedna od boljki. Mora da se zameni ta folija u suvozacevom sedistu ako je pukla, mada znam za slucaj kada je jedan decko uspeo da je popravi, al ni to nije trajalo bog zna koliko dugo (par meseci).
Trebalo bi da ta folija odgovara i sa neke druge Mazde, pa mozda potraziti na otpadu.
Comment
-
-
Originally posted by VockoNazalost to je jedna od boljki. Mora da se zameni ta folija u suvozacevom sedistu ako je pukla, mada znam za slucaj kada je jedan decko uspeo da je popravi, al ni to nije trajalo bog zna koliko dugo (par meseci).
Trebalo bi da ta folija odgovara i sa neke druge Mazde, pa mozda potraziti na otpadu.
Comment
-
-
Originally posted by VockoPa nek premeri na vozackoj strani koliki je otpor na strani gde je ta elektronika ispravna... Pokusacu da nadjem dal' negde pise koliki otpor tu treba da bude.
Comment
-
Comment