Leptir staklo - Jugo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Leptir staklo - Jugo

Kao sto naslov kaze treba mi leptir staklo, vozacevih vrata... Koliko kosta novo? Da me ne zajebu u prodavnici, ako ne nadjem juricu polovno....

Imam folije pozadi, ali danas posle nadjem vremena da lepim i napred i 1mm mi falio da ga izvucem, ono naprslo skroz u komadice i ja besan ga razvalim, sad se nalazi siroka selotej traka na mestu leptir stakla

Valjda ce da prezivi noc... Parkirao sam ga na cm od visoke zidine i izasao na suvozaceva vrata, valjda nece da se vidi...

Interesuje me cena, ako je neko kupovao.. I jos nesto, da li moze da se ugradi celo staklo na vrata, kao sto imaju noviji tipovi jugica? Ili moraju cela vrata da se menjaju?

I jos nesto vezano za sajlu i podizanje prozora, imam problem, dize prozor do odredjenog polozoja i onda nece, cakce nesto, kao da se zaglavilo, sta to moze da bude? Otkacio sam ga od nosaca gde je zasrafljen za sajlu i podigao ga rucno, a isto tako se i lako spusta Muke moje
  • Kenno
    CBC Senator XXL
    • 21.08.2006
    • 460
    • Zenica, BiH

Re: Leptir staklo - Jugo

Pa da si pitao za Toyotu iz '78, pa da čovjek i razumije trošenje prostora na serveru
    Možeš staviti staklo iz jednog komada (novi tip) i u stara vrata, treba ti i podizač, ostanu ti rupe od retrovizora...za leptir par eura, nemaš potrebe kupovati nov, ne troši se, ugraditi ga možeš i sam, odšarafiš šipku koja razdvaja leptir od stakla koje se spušta sa gornje strane vrata, staviš leptir i to je to. Taj podizač je pri kraju, zamijeni ga, ovdje je 7€ nov. Ako ne možeš nabaviti te dijelove u Srbiji, onda nam se izgleda bliži sudnji dan

Comment

• mishkom
      CBC Senator XXL
      • 07.08.2007
      • 591
      • N/A
      • N/A

Re: Leptir staklo - Jugo

Ja sam to postavio zbog cene. Nasao sam na odpadu za 400din u jadnom sanju, grebano nesto. Novo u radnjama nema. Mogao sam da kupim novo! za 87din, ali nisam mogao da cekam da se naruci posto je auto preziveo jednu noc, ne bi se kockao za drugu...

Comment

Working...
      X