Auto nema brif

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • performans
    CBC Početnik
    • 15.03.2009
    • 3
    • Beograd

Auto nema brif

Naime moj cale je nedavno uvezao golf 4 iz Nemacke diesel 1900 kubika motor 74kW medjutim nije sve tako sjajno nisu mu dali da ponese brif auto kad je bio tamo govoreci mu da mu nece trebati.Medjutim nije bilo tako nasi u policiji su mu trazili brif auto,medjutim on nije imao,kasnije kad je nazvao rekli su mu da je brif unisten,prakticno on je dao pare za auto kupio dovezao ovde i cvrc dalje neces moci nema brifa nema registracije.Ako neko zna malo bolje sve ovo da objasni ili neki predlog oko toga sta da predlozim matorom i uopste dali ima nade da se auto reg??
  • Arsa
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2007
    • 345
    • Nis
    • MBw210, BMW e32

Re: Auto nema brif

Pa nista te ne kosta da odes do neke spedicije, mozda mogu nesto da ti naprave! Ako je auto legalan mislim da neces imati problema!

Comment

• performans
      CBC Početnik
      • 15.03.2009
      • 3
      • Beograd

Inace auto ima kopiju brifa ali nema original,zvao sam sve zive nacelnike bogove kazu da nasi traze original samo na uvid.

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

pa neznam sta si ocekivao. da li je auto doteran na crvene tablice? nije mi nikako jasno kako je kupio bez brifa. verovatno ce posle prijaviti da je auto ukraden ali to je samo predpostavka. Nazad auto u nemacku pa trazite povracaj para itd.....
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• performans
          CBC Početnik
          • 15.03.2009
          • 3
          • Beograd

Uspeo sam da resim problem poslao je original brif i preko agencije sam registrovao sada je sve ok.Sve se dobro zavrsilo...

Comment

Working...
          X