odvod za šiber

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladapar
    CBC Član
    • 27.01.2008
    • 32
    • beograd

odvod za šiber

Da li neko tačno zna kuda ide cevičica koja odvodi vodu oko šibera? Skidao sam dole oko točka plastiku i zavesice, ali ne vidi se, možda krilo treba skinuti ili lajsnu oko šoferke? Samo mi prednji desni odvod ne odvodi vodu, zapušen je negde. 323f, BG šasija. Kako da odpušim to, žicom predpostavljam, ali gde je odvod?
  • vladapar
    CBC Član
    • 27.01.2008
    • 32
    • beograd

Re: odvod za šiber

Rešio sam problem tako što sam sipao vodu u sam prednji ćošak kanala šibera i polako žicom čačkao napamet..voda je krenula i izašla kod kraja sajtne tj. prednje zavesice..rupa za odvod je negde oko samog ćoška, ko zna gde..

Comment

• Transporter
      CBC Senator XXL
      • 12.03.2006
      • 568
      • Avala BGD

Sipaj u onaj sa sruge strane pa vidi gde izlazi, tako ces najlakse naci gde je sa te strane, lajsnu nema potreba da skidas a ni krilo....
      Zica ili kompresor

Comment

• vladapar
        CBC Član
        • 27.01.2008
        • 32
        • beograd

Treba ponovo skinuti točak, zavesivicu i plastiku iza zavesice , ali koliko mi se čini da je izlaz visoko, i da bi moralo krilo da se skine, čak višlje od bočnog migavca. Gledao sam sa lampom.., kada sam skinuo platiku ispod prednjeg krila i nisam ga video.Probaću kompresorom odozgo ili toplom vodom, možda ona rastvori nečistoću. Ostao mi je levi odvod da još bolje pročistim, mada ide polako..a desni koji je bio skroz začepljen žicom sam rešio..odvodi extra..Mora se voditi računa i diht. guma hoće da se pomeri nekada, pa je prevelika količina vode u kanalima oko šibera. U krajnem slučaju sada voda ide na oba odvoda pa se može locirati izlaz..Hvala ''Transporter''!

Comment

Working...
        X