Burazer u SWE kupio Volva S80 2.4 103 kw.....Vozi se na swe table ali je pozeleo nesto drugo pa bi ovo da proda.Naravno sledeci korak je potvrda euro 3 carina porez registracija...etc.Problem se javio u tome sto neki institut za standarnizaciju pravi probleme oko te potvrde jeste euro 3 nije euro 3.Ustvari problem je u tome sto ga upucuju na Grand Motors koji je kao jedini ovlascen za Volvoa ovo ono.....Glavno 100.000 din za dobar dan kako ste treba mi potvrda......Elem nadje se tu neka veza u Grandu.....kao proverice ovo ono dali je euro 3 i danas dobije odgovor kao ne uklapa se u euro 3 normu za 10 dana....... 
Ja sad vas pitam dali je to stvarno moguce da se ne uklapa u euro 3 normu za 10 dana?
Naravno ja danas napisem mail lokalnom dileru volvoa kod mene(za isti model kao ovaj gore koji imaju na placu isto godiste zapremina motora etc)...Da zelim da ga kupim,i uvezem u srbiju sa pitanjem dali ispunjava euro 3 normu.Dobijem potvrdan odgovor da je euro 3 norma u pitanju.
I sad covek ne zna kome da veruje.....pa molim sve one koji su upuceni u materiju da mi odgovore na ovo pitanje i upute me na nekog smislenog speditera koji to moze da zavrsi......
Inace radi se o
Volvo TS80
26.11.1999 godina proizvodnje
103 kw
vin broj:yv1ts65f2y1102169
Hvala unapred.

Ja sad vas pitam dali je to stvarno moguce da se ne uklapa u euro 3 normu za 10 dana?
Naravno ja danas napisem mail lokalnom dileru volvoa kod mene(za isti model kao ovaj gore koji imaju na placu isto godiste zapremina motora etc)...Da zelim da ga kupim,i uvezem u srbiju sa pitanjem dali ispunjava euro 3 normu.Dobijem potvrdan odgovor da je euro 3 norma u pitanju.
I sad covek ne zna kome da veruje.....pa molim sve one koji su upuceni u materiju da mi odgovore na ovo pitanje i upute me na nekog smislenog speditera koji to moze da zavrsi......
Inace radi se o
Volvo TS80
26.11.1999 godina proizvodnje
103 kw
vin broj:yv1ts65f2y1102169
Hvala unapred.
Comment