Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ima ga prijatelj i prezadovoljan je od telefona do lap topa sve je kacio na to,
ali obrati paznju na poslednju stranu uputstva na garanciji pise da je samo za kucnu upotrebu
LOL kada sam spomenio da hocu to da kupim zena me je pitala, znaci mogu da ujutro idem na posao i da ukljucim fen i susim kosu (dok vozi)
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
h.....jos zatamsnis stakla,premazes penetratom auto i zakacis bojler i tus....h....
mada,kad bi sporet ubacio i da ti kuva sarmu dok vozis,pece pile...to vec i nije losa ideja...
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Pa ovaj sto je Cica naveo ti je radne snage 400W i maksimalne 800W tako da to mozes da poteras,ne mozes da zakacis (sad lupam) grejalicu od kilovat dva i da se grejes . Ima i jacih pretvaraca a zavise od snage transformatora unutra pa je samim tim i cena veca.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
sa ovim moze bez problema, lap top, punjac za mobilni, navigacija ( ne zajedno jer lap u zavisnostio od modela moze da trosi i 400w u peak-u). Imas i one sto idu do 1000W ili ti 1 Kw. e sada se postavlja pitanje koliko auto to jest elekto instalacija to moze da isprati? konkretno sam se za ovaj uredjaj raspitao i "uveravaju me" da u slucaju da struja punjenja padne ispod XYZ da se uredjaj sam iskljucuje, a da takodje postoje i ostale zastite.
Kao sto rekoh ovo nije za frizider, sporet i fen. Ja sam prvi put video kada je kolega kupovao grejac za flasice za mleko za bebu i tada su mu ponudili "prikljucak za kola".
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment