Nije bilo ogranichenja, to ti garantujem, jer nigde tokom celokupnog postupka nije vrshena nikakva kontrola u smislu broja registrovanih vozila po dotichnoj osobi. Samo ogranichenje od 60 dana zabrane otudjenja.
Pozz
Pozz
i sl., u principu izdajuci se za druge osobe, falsifikujuci papire, "iznajmljujuci" svoje ime za registraciju automobila licu XY koji nema veze sa KiM itd itd. Medjutim, ne mogu da kazhem da su za to kriva dotichna lica (od kojih vecina nije ni bila sa teritorije KiM, btw), jer u danashnjem svetu svako gleda da "pokupi kajmak", na ovaj ili onaj nachin. Sve se to moglo mnogo rigoroznije i striktnije odraditi, uz malo jachu kontrolu, ali je, kao shto sam vec napisao, izgleda najvazhniji bio cilj pokupiti shto vishe novca bez obzira na sve, a kontrola je sprovedena samo ovlash, iako su za istu postojali svi tehnichki i pravni uslovi. Takav sam ja stekao utisak gledajuci sve "na licu mesta".
godine limita iz Uredbe. Na primer, jedan prijatelj je na strane (ITA) tablice kupio Audi A4 (3900 e) u totalnom fullu, i isti "ocarinio" i registrovao za cirka (800 evra), i tako dobio legalnu A4 za 4700 evra koja je u extra stanju i u totalnom fullu (i na trzhishtu kod nas vredi skoro duplo toliko). Inache, ja sam bio "vlasnik"
Ne otvarajte mi ranu! Jbga, kad sam qlirao, svi su "mogli" da zavrshe registraciju. Poshto sam nashao auto i iscimao ljude koji su "mogli" da zavrshe registraciju itd, onda nije moglo - btw nisam zakasnio (preregistracija je bila u toku). A shto se tiche placanja nisam postavljao nikakav problem - znachi davao sam i 600 eur preko cifre koja je bila za preregistraciju, a ljudi navodno nisu mogli...
Comment