Prokleta je ova Nedelja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Prokleta je ova Nedelja

Jutros me budi techa i kaze izlazi brzo napolje neko ti je sjebao auto!!!! izletim napolje ,policija je vec tu,Vatrogasci ..pogledam moj auto u sendvicu izmedju dva auta,napred sjeban ,nazad sjeban!!!!
    Naime sta se desilo:
    neka bakica (nasa zena)setala kuche i kada je prolazila pored crvenog Forda Monde-a cula je kako se auto pali(vergla)i pod punim gasom nalece na moj auto koji je nize njega stajao parkiran(mala nizbrdica)..udara u moj auto,pomera ga,moj auto udara nekog Nissana ispred mene ,moj auto gura njega i taj Nissan udara u neki kombi ispred njega!!!Mondeo pocinje da se pali kulja dim ispod haube motora..Zena pozvala policiju,moj techa koji je ranoranioc,skuvao sebi kafu i slucajno pogledao sa prozora na ulicu i video moj auto prikljesten,ispustio i kafu i sve i izleteo iz stana da meni javi...kolika je silina udara bila dovoljno je reci da je moj auto bio pod ruchnom(hvala bogu nemam naviku da auto ostavljam u brzini),i Nissan isto!!!
    Policija napravila zapisnik,Turchin je vlasnik,tehnicki mu istekao u Februaru,a u kakvom je stanju dotichni Ford videcete iz fotki...
    Kod mene zadnji branik otiso u vecna lovista,izgleda da je i cev od auspuha ili prelomljena ili pukla jer auto brunda. Prednji branik kaputt ,prskalice,ne smem da upalim auto i ustekam kais bojim se da nisu senzori sjebani od airbag-a!!! Na Nissanu isto zadnji branik sjeban,i prednji sa rupom od kuke od kombija koji je bio ispred...
    Fotke:
    prestupnik

Najludje od svega sto sam posle video tog turchina i on se kao ljuti sto policija umesana ,jer kao trebao sam da mu dam da potpise izvestaj sa udesa(kod nas to ima svako u autu,jer ako si normalan i ako je jasno ko je kriv to resavaju sami vozachi izmedju sebe,sa tim papirom gde se iscrta skica i potpise se ko je kriv).Kakav izvestaj,ja poceo od muke da se smejem,pa sam mu rekao sta da napises u taj izvestaj?tvoj auto zaskochio moj?eeee...
    od Mazde nema fotki,muka me hvata samo kada pomislim...auto je vec na slepu i ceka sutrasnji dan da ide na pregled stete u osiguranju, a za koji dan stize i protokol od policije.Malo sam se zakachio sa policajcem jer mi nije bilo jasno da mu odmah nije skinuo tablice jer auto po svim zakonima ne bi smeo da bude ucesnik u saobracaju!!!!Ford je ostao jos uvek na parkingu jer dotichni vlasnik nije uspeo da ga upali ...
    polako ali sugurno pocinjem da verujem da ili sa ovim autom(modelom)nemam srece ili je boja u pitanju
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

Re: Prokleta je ova Nedelja

A njemu nista jbt Sva sreca da nije mogao da upali i naguli u nepovrat...
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Hmmm koji maler jbt , bas mi zao nego Miki gledaj to sa pozitivne strane znas kako se kaze:"Ko zna zasto je to dobro" , hocu da kazem ako je vec moralo da se desi neko sranje ,bolje ovako barem niko nije nastradao a kola .. .pa popravice se bice druga - ides dalje ,sta ces drugo

PS:Nije auto maler ,nemoj ga kriviti ,nego sranja se desavaju stalno "dobrih vozaca" je nazalost sve vise ....

Pozz i zelim ti sto brzi opravak-ku ljubimca
      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Dobro je cika Miki, ako se moralo desiti bolje sto se desilo dok je auto bio prazan, a lim i plastika ce se popraviti...

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

Cekaj, mondeo poceo sam od sebe da se pali??

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

E bre, pa naljutio se Ford sto smo ih napustili, pa ce sad da kaliraju.

Comment

• komarac
              CBC Član
              • 15.09.2005
              • 62
              • Istocna Hrvatska

Budi bez brige nema veze što nije registriran, kod nas (u HR) takve štete isplaćuje Hrvatski ured za osiguranje, a u Austriji je to sigurno još bolje regulirano, tako da ćeš sigurno biti pravedno obeštećen. usput mondeo ima prednji branik od mercedesa 124

Comment

Working...
              X