Pomoc oko Xedos-a 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ssmc
    CBC Početnik
    • 28.07.2008
    • 3
    • Beograd

Pomoc oko Xedos-a 6

Ljudi može li mi ko pomoći,imam Mazdu Xedos 6,slupao sam farove i ulubio haubu,probušio hladnjake i ko zna šta još ,a delove je jako teško naći(nemoguće u stvari)...
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Re: Pomoc oko Xedos-a 6

Uf retka roba kod nas, imas ovde na forumu coveka koji vozi isto kao i ti(knez011), rece mi da je hteo da pazari jednu za delove , ali je trazio jos nekog da malo smanji ceh , ako si zainteresovan, ako nista da popricas sa covekom da cu ti mob ili se mozda i javi sam ovde.

Comment

• djape1977
      CBC Senator XXL
      • 08.03.2008
      • 401
      • bg
      • fiat 132 i lada 2103

vinogradska ulica na nbgd, to ti je u produzetku vojvodjanske, ili tosinog bunara kako li se vec zove. ima tamo otpad specijalizovan za mazde, taj lik ako i nema sta ti treba, moze da ti nabavi. dok sam vozio 626 kupovao sam delove kod njega, bio je razuman sa cenama.zove se dejan, nemam broj telefona, davno je to bilo. mora da ga zna neko sa foruma

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

viewtopic.php?f=197&t=17654

Imas u ovoj temi radnje i otpade, tu je na spisku i ovaj sto rece djape, ja nikad ne spomenem ove sa spiska racunam ljudi vec pozvali sve sa njega pa se nisu snasli

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

Ja sam skoro bi tamo ali mislim da nema xedosa, mada vredi pitati covek je skroz ok daje popuste za mazda klub i nije lik koji ce ti nesto uvali posto poto.
          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
          X