Seat Ibiza 1.9 tdi 131ks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Seat Ibiza 1.9 tdi 131ks

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... tdi/132308

Misljenje o konkretnom modelu, servis, pouzdanosts, mane... generalno auto mi se svidja, po meni jedina mana prostor ali ide ko metak, a i nije mnogo gabaritan za ulice Beograda. Ima li neko iskustva sa istim, kako se krece potrosnja, takodje me interesuje da li je lim pocinkovan i generalno sta od ovog auta mogu ocekivati. Hvala!
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Re: Seat Ibiza 1.9 tdi 131ks

Pomoci cu ti koliko mogu.Do pre godinu dana sam imao Ibizu te generacije, samo 1.2 12v.Kod mene je bila nekih godinu ipo, dve i nije se bas proslavila, barem sto se pouzdanosti tice.Otisla su mi oba podizaca prozora, egr ventil, prezupcio lanac.Generalnih mana ima nekoliko.Prvo, kvalitet plastike enterijera.Zatim, manjak prostora, pogotovo pozadi i nesto losija preglednost.Auto fino lezi, solidno je upravljiv.Ne znam, da li je takva situacija i sa dizelom, jer ima nesto vecu masu u nosu.Delovi su tada bili problem, uglavnom Porsche i to dranje.Sta znam, mene je avantura sa Seatom poprilicno kostala, ali sam i uzivao u voznji.Tada ih nije ni bilo kao sada, pa je postojala doza individualizma.Ova cena mi deluje vise nego OK, ali mislim da bih na tvom mestu isao na neki Stilo 3v JTD.

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

I za stilo istra prica, te elektronika te ovo te ono! Hvala na savetu, a otprilike znam kakav je to auto u smislu komfora, delova i sl. ali licni utisci sadasnjih i bivsih vlasnika su zlata vredni. Ovaj iz oglasa cu ici da vidim pa cemo videti. Sad se setih neceg na sta nisam bas siguran da imam odgovor, da li je Ibiza u istoj klasi kao i Astra Classic!?

Comment

• supic dejan
        CBC Veteran
        • 11.07.2006
        • 146
        • Novi Sad

Ibiza je u klasi sa opel corsom, fabiom, polom, cliom, fiestom...

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

ortak ima 1.4tdi i prezadovoljan je sa njim ,2004. godiste i ako je omaleni motor ide fino a trosi jos manje,mogu da zamislim ovaj kako ide koji skoro duplo vise konja ima.
          ista boja iste felne 5v takodje.

jes malo plastika unutra sugava,ali kao celovita slika on je zadovoljan...

pazi da ne uzmes los auto,sve sto mozes proveri u servisu pre kupovine da te posle ne bi kostao debelo.
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Link ne radi, ali pretpostavljam da se radi o verziji sport, cim ima 131 ks.
            Ide to ko nezdravo, veoma simpatican autic.
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

nepotrebno citirati post iznad

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... tdi/134699

Comment

Working...
              X