RP (Registrovan Privremeno) tablice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petri
    CBC Član
    • 10.11.2006
    • 11
    • Nis, SRB / Karlskrona, SE

RP (Registrovan Privremeno) tablice

Pozdrav svima!

Stvar je dakle sledeca...
    imam dvojno drzavljanstvo SWE-SRB i uskoro cu za Srbiju na malo duze. Poterao bih stari auto, VW passat '96 godiste, koji naravno ima SWE table.
    Da li ja mogu da dobijem nekako RP table u Srbiji, i da ga narednih par godina svake godine tako registrujem? Po zakonima i propisima ovo bi bilo moguce ali me ipak muce 2 stvari: 1. nigde tacno ne pise ima li neke veze to sto nije euro 3; 2. Nigde tacno ne pise da li taj auto mora da bude i uredno tehnicki pregledan/placen porez i osiguranje i u zemlji odakle dolazi paralelno sa svim tim zajedno uz RP table u Srbiji. Drugim recima jel moram da imam svedsku validnu godisnju markicu na autu dok u isto vreme imam RP table?
    Ako se neko razume u ovu RP problemaku bio bih zahvalan da baci par reci i saveta
  • sn00py
    CBC Senator XXL
    • 15.08.2005
    • 851
    • Belgrado

Re: RP (Registrovan Privremeno) tablice

Koliko ja znam vezano za te RP table, one se izdaju na dane valjda, i ne verujem da moze da se reguje na godinu dana kao kod normalnih tablica.. A i tesko da ce ti se isplatiti jer kada se preracuna verovatno ce te za godinu dana izaci onoliko koliko bi dao za isti taj auto na bg table...

BMS team

Comment

• Delija
      CBC Senator XXL
      • 29.08.2005
      • 310
      • NS
      • plavi auto

@sn00py
      Jos samo da nam objasnis kako da VW passat '96 godiste prevede na nase table
      Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

lepo i legalno
        nastavak ovde
        viewtopic.php?f=7&t=40128
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
        X