Bmw ili Alfa pomoc oko kupovine.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • enzo89
    CBC Početnik
    • 04.12.2008
    • 8
    • Beograd

Bmw ili Alfa pomoc oko kupovine.

Pozdrav svim clanovima cbc foruma.Treba mi pomoc oko izbora automobila.Uzeo bih benzinca do 2000 ccm zbog ovih novih propisa,pa se razmisljam izmedju par resenja.Uzeo bih alfu 155 ili bmw e30 da bude do 2500 - 3000 eura maksimum.Koliko koshta odrzavanje za ta dva auta,koji je izdrzljiviji i koji bolje ide na plin posto bi im to obavezno ugradio.Takodje imam ponudu da od drugara uzmem njegovu alfu 155 2.5 v6 koja se vodi na 2.0 ali ne znam da li to sto se auto vodi na manju kubikazu moze da mi pravi velike probleme.Takodje imam ponudu za e32 735 i u fulu za smesne neke pare pa se razmisljam da mu ugradim motor iz e34 2.0 24v koliki je to posao i da li se isplati to raditi.Hvala unapred na informacijama...
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Bmw ili Alfa pomoc oko kupovine.

druze

da li si ti dosao na forum da nas zezas ili sta vec nerazumem
    Prvo uvozis pezoa pa ti oduzimaju caletov auto pa sada ovo

u sve tri teme u kojima si pisao su u pitanju krivicna dela

odluci se sta radis i sta hoces da radis a ovu poruku svati kao zagrevanje pred banovanje.

Ako nemas sta pametno da napises onda jednostavno - nemoj pisati.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• enzo89
      CBC Početnik
      • 04.12.2008
      • 8
      • Beograd

Od pezoa sam odustao a ovo shto sad hocu radim za sebe.Shto jel ne smem da imam oduzet auto i da hocu da uzmem neki drugi???

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Na tvom mestu se nebih upuštao u te kombinacije 2.5 registrovan kao 2.0 itd. Kao što reče ada to je krivično delo i sa time se netreba petljati
        Što se tiče Alfe ili BMW-a oba auta su u principu dobra samo i jedani drugi ćeš jako teško naći da su u pristojnom stanju. Ja sam 2 meseca jurio 155 i sve što sam video su krševi i to debeli krševi a ljudi često nemaju pojma šta voze jer sam se naslušao neverovatnih priča. O BMW-u ne znam mnogo ali kad je Alfa u pitanju ono što mogu da ti preporučim je da obavezno obratiš pažnju na to da li je u pitanju wide body ili narrow body model i da li se to poklapa sa godinom proizvodnje. Nebi verovao koliki procenat Alfi 155 je podmlađen. Ako se odlučiš za Alfu moja topla preporuka je da posetiš ARCS forum i da pročitaš sve što možeš. Između ostalog imaš tamo i oglase, a najveća verovatnoća da naletiš na pristojnu Alfu je baš tamo

Comment

• 504zauvek
          CBC Član
          • 01.04.2009
          • 33
          • serbia

Originally posted by ada
          druze

da li si ti dosao na forum da nas zezas ili sta vec nerazumem
          Prvo uvozis pezoa pa ti oduzimaju caletov auto pa sada ovo

u sve tri teme u kojima si pisao su u pitanju krivicna dela

odluci se sta radis i sta hoces da radis a ovu poruku svati kao zagrevanje pred banovanje.

Ako nemas sta pametno da napises onda jednostavno - nemoj pisati.
          Slažem se.
          čl.355 st.1 u vezi st. 2 Krivičnog zakonika, predviđa kažnjavanje od 3 meseca do 5 godine za falsifikovanjnje isprave, pri čemu se kažnjava i sama upotreba takve, bez obzira ko ju je sačinio. Ovo čisto zbog toga što mnogi ljudi nisu svesni da mogu biti krivično gonjeni ako voze kola koja je neko drugi "prepakovao". Izvinjavam se za o.t., ali mislim da je korisno

Comment

Working...
          X