Jos uvek su cene rent-a-car kod nas astronomske...uglavnom je kao sto je Prolupator napisao...
Preporucio bi ti da pogledas sajt Autotehne cene su normalnije nego kod ostalih. I imas 10% popust
ako 15dana unapred porucis preko sajta.
Cene vozila na metar dana se krecu od 1500-3000eura za neka besnija kola.
Kabria da iznajmis nemas nigde, a i kostao bi oko 2000-2500 eura.
Takodje ti treba kreditna kartica preko koje bi morao da ostavis depozit od nekih 1000-1500 eura.
Nisam bas nacisto kako funcionise sistem .
Cini mi se sumnjivo povoljno po nekom mom racunu pa zato pitam.
Koliko bi bila recimo,neka okvirna racunica,za auto klase Dacina Logan,stim da bih ga zadrzao 3 do 4 dana,preuzeo i vratio sa punim tankom a u medjuvremenu napravio 1.000-1.200km ??
Evo link agencija na aerodromu. Većina ih ima poslovnice i u gradu, pa nazovi. Kod licenciranih ćeš teško proći bez blokiranja sredstava na računu preko kreditne kartice, a kod "privatnika", kako ih zovemo, ćeš se uglavnom moći dogovoriti za keš depozit, koji, naravno, neće ni u kom slučaju biti manji od cene najma + učešće u šteti ili krađi (ako ne uzimaš kasko), + nešto nepredviđenih troškova.
Vidi kod njih, ja sam rezervisao pre neki mesec, 60e Honda Civic na dan bez ogranicenja kilometraze....nesto iskrslo pa sam morao da odustanem, ali su bili skroz ljubazni. Gledao sam kod drugih i mozes da nadjes i bolje ponude, ali kod vecine imas ogranicenja kilometraze, sto u mom slucaju (trebao da idem za Nis i vratim se u toku dana) nije bila dobra opcija
imaju samo Mercedese u ponudi, s'tim da S klasu iznajmljuju samo sa vozacem
Jolly travel u svojoj rent-a-car agenciji ima Mercedes ML280 CDI, Avis takodje ima S klasu, Hertz Audi Q7... znaci postoji.
E sada ako je poenta price iznajmiti na dan-dva pa se qrciti... to je vec prica za neku drugu temu...
Postojala je jos jedna firma, davno pre 7-8 godina, imali su BMW 735i E65, tada najnovija sedmica, isto su ga iznajmljivali samo sa vozacem... dugo nisam cuo da li rade... ali tu BMW sedmicu sam video na jednom autoplacu pre neki dan, prodaje se... 150K km presao za to vreme, jako dobro ocuvan jos uvek... 17K eur
Comment