vase misljenje o jos jednom saab-u ;) i koliko trosi?
Collapse
X
-
Kolko god da je presao, ako je Anniversary serija vredi sigurno te pare pa u kakvom god stanju da je, al mislim da je u super stanju garant. Ja bi ga uzeo...Anniversary serija su ogranicene serije koju su proizvodili na godisnjicu fabrike (mozda 50-ak komada, al nisam siguran) i uvek takav model ima nesto extra u odnosu na standardni
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi, kupi,
Sta te bre briga koliko trosi...
Trosi onoliko koliko ga vozis....Što više za što manje
Comment
-
-
Sto skrnavljenje...danas sam bas video crnog Saaba ugradjen autogas(vidi se mesto za punjenje) i to taxi...
prvi saab taxi koji sam video ,saab 9000.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
ma nisam ja protivnik plina, ali ne moze i jare i pare...a LPI kosta preko 2000? tako da mi je to 2000l benzina!
ili vozis luksuzno ili vozis ekonomicno, ako vozis luksuzno onda i luksuzno tocis...
P.S. imao sam merca (tacnije stari imao ali ga ja vozio jer je on imao drugo auto) koji je trosio 25-30l/100km gradske voznje! ali da je gotiva, jeste!Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment