Da li mi vredi zamena?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Da li mi vredi zamena?

Prodajem Toyotu Carinu E i u zamenu mi se nudi Daewoo Nexia uz malu doplatu.

Kako mi u sustini auto ne treba, vec zelim nekako da dodjem do novaca vezanih u kola... da li mi ovo vredi? U sustini pitam da li se ova Nexia moze utopiti za 2800-3000 eur?

Valja mi coveku dati odgovor tokom danasnjeg dana.... pa ko ima pametan savet... neka se oseti p(r)ozvanim da mi ga udeli.... savet mislim

Ako ima neko da oce i sad da uleti za Toyotu ili eventualno zainteresovanih za Daewoo.... takodje moze da se upise
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Da li mi vredi zamena?

evo ja nesto za nevnik da dodam,kolika bi ti bila fixna cena,ortak gleda da kupi nesto,a voli toyote,i nemoj za nexiu da menjas,lakse ces toyotu prodati...
    zaboravih,drug ima golf 91 benzin plin 1.6 ako si zainteresovan i za zamenu,posto ces srbinu pre prodati golfa nego korejanca.cenio bi golfa oko 2000-2300 bar ja tako mislim. cu pitam.
    toyota na slikama deluje ko da je 98godiste
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

Toyota je dosla negde na svoj "psihicki" minimum sa cenom posto sam je krenuo prosle godine prodavati sa 4300 eur.... tako da bi zaista zeleo da ostvarim cenu od 3000 eur u krajnjoj prodaji. Juce sam "skinuo" sa 3200 na 3099 .... i nekako sam u ubedjenju da sasvim realno vredi tih 3000, bar u danasnjem momentu.

Znaci moze 3000 za kes ili pomenutog Golfa + sta ja znam 1000-1200, sve zavisi od stanja auta, da li ima atest (ja da ga placam necu , a drugacije ne mozes registrovati), do kada je registrovan itd...

Na Toyoti na zadnjim levim vratima ima jedan bubotak, koji je "popravljan" spric gitom i prefarban, a koji se sad valja ljudski srediti (sa tim sam i uzeo auto) posto izbija rdja, ali je to i jedini bitan nedostatak, reda velicine 50-70 eur, da se sredi kod limara. Meni se ne isplati da se time bavim...

Comment

• Marko001
        CBC Senator XXL
        • 09.09.2006
        • 1070
        • Belgrade

Ne, nikako ne menjaj za nexiu, pa gde ces sa konja na magarca da prelazis , teze ces prodati nexiu nego toyotu...

Zar je toliko tesko prodati toyotu i to sa plinom? prosto da ne poveruje covek da je tako dugo prodajes i da si toliko morao spustiti cenu...

nazalost kakav je mentalitet nasih ljudi mislim da je ta opcija golf+ doplata mozda i najbolje resenje...

Comment

Working...
        X