Pug 206 RC - zna li neko nesto o ovom autu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Misko M
    CBC Senator XXL
    • 17.03.2007
    • 652
    • BG Vozdovac

Re: Pug 206 RC - zna li neko nesto o ovom autu?

Originally posted by Kanarinac
    Vidi dati 6500 evra za s16 je po meni suludo.Juri auto koji je shto vishe fabrichki i shto manje dr.....an.U oglasima ih ima od 4000 pa na gore. Nemoj uopshte da te plashi cena od 4500 recimo,jer su preko sad jako jeftini....

...sto suludo pa tvoj je bio do OO !?

Comment

• LuccaGabazzi
      CBC Senator
      • 16.09.2005
      • 294
      • pole position

Billionaire Boys Club

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Originally posted by Misko M
        Originally posted by Kanarinac
        Vidi dati 6500 evra za s16 je po meni suludo.Juri auto koji je shto vishe fabrichki i shto manje dr.....an.U oglasima ih ima od 4000 pa na gore. Nemoj uopshte da te plashi cena od 4500 recimo,jer su preko sad jako jeftini....

...sto suludo pa tvoj je bio do OO !?

Pa moj nije bio 6500 nego 5700 i jeste bio do jaja.Al s obzirom da ih na oglasima sad ima pun k....c jedva sam ga prodao.A sad kolko su cene pale mozhe slobodno da bira i da probira kolko hoce

I love my

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Originally posted by ToNcA
          Usput, na kojim trzistima sa "levim volanom" se model zvao GTI?
          Holandija.

S16 u perfektnom stanju, ne preko 100.000k ili sa OBAVEZNO odradjenim velikim servisom - ne preko 5500, niko sad nema novac da kupuje auta. RC do 9000 i to najbolji koji nadjes, sipak ce da odu za vise.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Pa RC bas i nije lako naci - na internetu sam na oglasima video ukupno jedan koji se ceni suludo (bas ovaj zbog kog je cela tema i zapoceta). RC me nekako vise privlaci jer je pravi sportski auto mada ni S16 nije za bacanje (samo su mogli malkice vise da naviju taj motor koji standardno ide u 307 i 406).

Samo da prodje ova kisa pa cu se dati u razgledanje, da vidim sta ima interesantno i kako mi uopste deluje auto. Koliko sam shvatio RC ima malo bolje vesanje nego S16 pa me interesuje jel kod S16 serijsko kao u svim 206-icama ili je pritegnuto u odnosu na serijski?

Video sam na internetu da se moze kupiti dosta interesantnih stvarcica za S16 sto je samo jos jedan plus.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
            X