Ne moze da se vozi, ali je vrlo interesantno videti sta je sve moguce uz par elektronskih delova, malo maste i dobrog provajdera mobilne telefonije.
Kontrolisite Vasu RX-8 preko iPod-a
Collapse
X
-
Re: Kontrolisite Vasu RX-8 preko iPod-a
Bezvezeeeee prvo sto je sve dosta sporije jer gadja preko neta. Znaci lik pritisne neshto i sve se desava posle 5 sekundi. Bolje da je radio direktno preko wifi. Sve u svemu postoje dosta bolje resenja za to glupetaranje.
Comment
-
-
Pa koliko sam ja upućen iPod touch nema elemente telefona... čipset, antenu i ostalo... s toga i ne može da radi ništa preko 3G-a... Ovo bi trebalo da je iPhone... Ali u svakom slučaju zanimljivo za videti
.
Comment
-
-
Originally posted by JNCMoze ovo preko cega oces, naravno nema veze za Ipod-om
Originally posted by Bane RPa koliko sam ja upućen iPod touch nema elemente telefona... čipset, antenu i ostalo... s toga i ne može da radi ništa preko 3G-a... Ovo bi trebalo da je iPhone... Ali u svakom slučaju zanimljivo za videti
.
Ipod touch ima sve isto sto i iphone osim same funkcije telefona, kamere i GPS-a
A za net ima wi fi, ne treba mu 3G
btw, ipod touch je najzanimljiviji gadget koji sam ja videopozdrav
Comment
-
-
Originally posted by bakaraOvo na snimku nije iphone!
Znači gejPod Touch > 3g > kontrola automobila - nije moguće... ali
gejPod Touch > WiFi > PC sa WiFi i GSM modulom ili povezanim telefonom > kontrola automobila - jeste moguće
što znači da čovek nije spomenuo sve što treba da nam spomene
Comment
-
-
I cemu sva ta kontrola sluzi? Da se qurcis iz kafica i palis i gasis auto, ili otvaras gepek i prepadas njime prolaznike?
Koliko znam, vec duuuugo auto moze da se upali preko daljinskog (da se zagreje ili rashladi), gepek se otvara preko istog... On je samo zakomplikovao sve preko interneta i Ipod-a... Visak vremena i novca, manjak kreativnosti sto se mene tice...Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
@bakara
Kad sam rekao da nema veze sa ipod-om (ili kojom bilo ipod gluposcu) mislio sam da moze da se nabudzi preko cega oces, mozes i nokiu da uzmes i isto.
Inace covek se nakacio preko wirelessa, a u kolima je 3g modem, pored kompa, a covek je to pravio verovatno iz zajebancije, kao da ikom treba da pali kola od ne znam odakle, znaci zanimljivost i nista vise, odmah neke teorije, zanima se covek
Comment
-
-
ima se para ima se s cimmozes da uzmes i nintendo wii pa opleti sa prozora ko pridje da krade a ti forhend
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment