Mazda 323F BG centralna brava i alarm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • UkiMazda
    CBC Senator XXL
    • 16.11.2007
    • 444
    • Beograd
    • Alfa 156 2.0TS

Mazda 323F BG centralna brava i alarm

Pozdrav svima, treba da ugradim alarm na mazdu ali sam naisao na jedan mali problemcic, na ovom modelu mazde na vozacevim vratima ne postoji motorcic centralne brave jer se ona zakljucavaju mehanicki(kljucem)vec ima jedan mikro prekidac koji daje pobudu motorima na ostalim vratima. Da bi radilo daljinsko zakljucavanje u celini,trebace motorcic i na vozacevim vratima, pitanje je da li treba motorcic sa 2 ili 5 zica, i na sta mozda treba da obratim paznju pri postavljanju istog?
    btw, gde mogu da se kupe ti motorcici u Bg-u a da nije mnogo udaljeno od centra grada
  • melcer
    CBC Veteran
    • 04.03.2009
    • 174
    • Progar

Re: Mazda 323F BG centralna brava i alarm

e druze ovako: sada svaki alarm ima izlaze za CB, time ide motor sa dva izlaza. vidi raspitaj se koji bi ti alarm ugradio pa se javi naci cemo ti nesto blizu. na vozaceva vrata bi morao da stavis motor, a na ostalima se koriste isti.

Comment

• UkiMazda
      CBC Senator XXL
      • 16.11.2007
      • 444
      • Beograd
      • Alfa 156 2.0TS

Hvala Melcer!! Nasao sam motorcic kod drugara, ako sam te dobro razumeo na vozaceva vrata ide ovaj sa pet zica na koji se povezuje alarm a ostale imam i oni dobijaju pobudu od gore pomenutog motorcica,a oni imaju po dve zice

Comment

• melcer
        CBC Veteran
        • 04.03.2009
        • 174
        • Progar

o.k. moze i tako, noviji alarmi imaju izlaze za motore pa mozes da stavis i sa dva izlaza

Comment

Working...
        X