323 1.6, 16v 90 godiste.Ide super al zato dok se ne ugreje motor dimi ko lokomotiva,I trosi mi ulje nemilice. Bojim se da nije motor.Ne greje i srvarno lepo vuce
HELP!
kazu da motor najbolje ide kada je prd kraj to jest pred smrt tako da neznam sta bi ti rekao
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Kako motor dobija neujednacenu kompresiju, tako zeli da "izbije" ulje, recimo na merac ili sta ja znam pa se stavlja odusak. E, kada je pri kraju izbija na sve strane pa vuce kao nenormalan. Po svemu sudeci, gotov je.
Koje boje je dim?
Kakva ti je potrosnja benzina? Meni je dimila kao dizel i trosila kao sierra(20 L na 100 km) kad mi je otisao protokomer, mada to nema veze sa potrosnjom ulja
Ne znam druze, to sto ti trosi ulje prvo proveri kompresiju kod nekog majstora, najvise lici na los motor....
Super resenje!! Pa na jesen radi taj sto si promenio. Ne znam odakle vam ideja da na kolima od 20-ak godina menjate motore, pa taj motor da je stajao 20god. ,da uopste nije vozen ,opet je dobrano nacet.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Ne bih da ti rušim nade da nije motor u pitanju ali sve ''miriše'' da mu je vreme za otvaranje motora. Čisto zarad tvoje informisanosti delovi za ''osveženje'' motora (karike, komplet garnitura dihtunga, ležajevi radilice, ventili i vođice) za tvoj auto koštaju od 23.570,00 do 27.950,00. Procena je odrađena prema ceni delova u firmi za koju radim, na osnovu predpostavke da govorimo o BG tipu 323-ke, tj. da je u pitanju B6 tip motora. Razlike u ceni nastaju zato što B6 ima dva tipa karika, dva tipa letećih ležajeva i dva tipa ležećih ležajeva. Na ovo naravno treba dodati cenu mašinske obrade i ''ruke'' mehaničara tako da možeš imati ''grubu'' procenu isplativosti zamene motora. Uzmi u obzir i ovo što je VVLAJKO napisao. Kod zamene motora uvek postoji mogućnost ''mačke u džaku''. Sa popravkom svojeg motora bar znaš šta je urađeno.
Teflon gumice,ako dimi dok se ne zagreje(mada `mirise` i na karike),uz plavkast dim na auspuhu pri turazi.vidi na meracu od ulja da li ti `duvka`,ili prska ulje podizuci njegov nivo.
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Evo me ponovo.Otvorio motor,na 4. cilindru izgorio 1 ventil.Pre par dana jednostavno taj cilindar prestao da radi.Cilindri uopste nisu losi,al kada sam ga vec otvorio teram dalje.Nemam slike trenutno da pokazem kako izgleda B6 kad je otvoren.Nadam se u ponedeljak.
Comment