da li mozda neko zna ima li u bg dobar elektricar ( sa pristojnim cenama) da mi sredi neke sitnice (kupe svetlo,svetlo u gepeku, da mi pveze maglenke,upaljac,nesto me zeza i onaj prekidac na vratima ...) sad sam primeto da mi ne svetli prekidac za sva cetri migavca,kad ga pritisnem on trepti ali dok je u gornjem polozaju nista ,a svetleo je kad sam ga poslednji put vozio. ja sam nesto radio kod nekog tu u kraju ali nisam zadovoljan kako radi pa ako neko zna... hvala u napred!
dobar auto elektricar?
Collapse
X
-
Re: dobar auto elektricar?
Ja sam menjao ležajeve na alternatoru na mojoj mazdi. Imaao sam muke da nađem korektnog ali dobrog električara, ali imao sam sreće i sasvim slučajno sam došao do čoveka u Dobanovcima. Dobro radi a veoma je povoljan u odnosu na beogradske nabeđene majstore koji ubijaju sa cenom. Majstor se zove Zoran 064 170 83 17
-
-
Re: dobar auto elektricar?
Originally posted by srhda li mozda neko zna ima li u bg dobar elektricar ( sa pristojnim cenama) da mi sredi neke sitnice (kupe svetlo,svetlo u gepeku, da mi pveze maglenke,upaljac,nesto me zeza i onaj prekidac na vratima ...) sad sam primeto da mi ne svetli prekidac za sva cetri migavca,kad ga pritisnem on trepti ali dok je u gornjem polozaju nista ,a svetleo je kad sam ga poslednji put vozio. ja sam nesto radio kod nekog tu u kraju ali nisam zadovoljan kako radi pa ako neko zna... hvala u napred!
Pozdrav Aleksandar
Comment
-
Comment