dobar auto elektricar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srh
    CBC Član
    • 31.05.2009
    • 94
    • beograd

dobar auto elektricar?

da li mozda neko zna ima li u bg dobar elektricar ( sa pristojnim cenama) da mi sredi neke sitnice (kupe svetlo,svetlo u gepeku, da mi pveze maglenke,upaljac,nesto me zeza i onaj prekidac na vratima ...) sad sam primeto da mi ne svetli prekidac za sva cetri migavca,kad ga pritisnem on trepti ali dok je u gornjem polozaju nista ,a svetleo je kad sam ga poslednji put vozio. ja sam nesto radio kod nekog tu u kraju ali nisam zadovoljan kako radi pa ako neko zna... hvala u napred!
  • DDM
    CBC Član
    • 11.05.2009
    • 12
    • Beograd

Re: dobar auto elektricar?

Ja sam menjao ležajeve na alternatoru na mojoj mazdi. Imaao sam muke da nađem korektnog ali dobrog električara, ali imao sam sreće i sasvim slučajno sam došao do čoveka u Dobanovcima. Dobro radi a veoma je povoljan u odnosu na beogradske nabeđene majstore koji ubijaju sa cenom. Majstor se zove Zoran 064 170 83 17

Comment

• lanset
      CBC Početnik
      • 23.06.2009
      • 4
      • Beograd

Originally posted by srh
      da li mozda neko zna ima li u bg dobar elektricar ( sa pristojnim cenama) da mi sredi neke sitnice (kupe svetlo,svetlo u gepeku, da mi pveze maglenke,upaljac,nesto me zeza i onaj prekidac na vratima ...) sad sam primeto da mi ne svetli prekidac za sva cetri migavca,kad ga pritisnem on trepti ali dok je u gornjem polozaju nista ,a svetleo je kad sam ga poslednji put vozio. ja sam nesto radio kod nekog tu u kraju ali nisam zadovoljan kako radi pa ako neko zna... hvala u napred!
      Ima li neko iskustva sa dobrim elektricarom u Beogradu malo blize od Dobanovaca. Na opel astri bi radio zamenu led dioda na centralnoj konzoli i zamenu motora na faru.

Pozdrav Aleksandar

Comment

• ĐURA
        CBC Član
        • 06.08.2008
        • 24
        • beograd

Ljuba električar ja sam prezadovoljan 2891612

Comment

Working...
        X