Znam za ova 2 sajta. Na mobile.de kolko vidim nema da se traze delovi, na ovom drugom ima. Da li znate jos neke popularne Nemacke sajtove?
Nemacki sajtovi za pretragu kola, delova za kola itd.
Collapse
X
-
Re: Nemacki sajtovi za pretragu kola, delova za kola itd.
Imas ovaj http://www.autotrader.co.uk/ za post code imas ovo :
You can use the postcodes of some of our regional offices:
Motherwell, Scotland - ML1 2DA
Leeds, Yorkshire - LS9 8AL
Bristol - BS32 4NF
London - SW19 3RQ
Southampton, Hampshire - SO15 0HX
Comment
-
-
Auf dieser Seite stellen wir Ihnen die besten deutschen Online Shops vor, in denen Sie Autoteile und Kfz Ersatzteile günstig bestellen können. Ersatzteile Shops im Test & Vergleich Unsere Bestenliste: Autoersatzteile Online Shops mit Lieferung nach Deutschland, Österreich und die Schweiz. Auto Ersatzteile online kaufen: Das sind die Vorteile Das Internet bietet zahlreiche Online-Händler für ... Weiterlesen ...
moguca kupovina online, jedino sto nema srbije pa mora kontakt preko maila.
uplatis preko banke, pa im posaljes izvod da si uplatio, provere i salju na adresu.
doduse nije iz licnog iskustva, pa ako su lagali mene i ja lazem vasYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Online Auto kaufen ✅ Gebrauchtwagen & Neuwagen zum Bestpreis. Sparen Sie bis zu 40% ✅ auf Deutschlands bestem Portal rund ums Auto. Günstige Angebote & Top-Beratung
103.660 Gebrauchtwagen, Neuwagen, Nutzfahrzeuge und Oldtimer aller Marken aus ganz Österreich. Jetzt finden und gratis inserieren!
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin
Comment
-
-
Tema jeste starija ali možda će nekom trebati pomoć u vezi sa nemačkim sajtovima. Ja jako dobro vladam nemačkim jezikom pa ću rado izaći u susret svakom članu foruma kome treba nekakva pomoć oko kupovine/naručivanja ili čega već preko nemačkih sajtova.
Comment
-
Comment