znam da u evropskoj uniju u periodu od 1 januara
2000 do prvog januara 2001 svi su morali da predju na euro 3 normu
- e sad da li chrysler neon 2001 godiste zadovoljava to ili ne???
sa obzirom da ce kod nas biti odobren uvoz auta samo sa EURO 3
Brate, pusti cene u Nemačkoj, proveri Italiju i Holandiju tamo su takvi auti neuporedivo jeftiniji, tako da upravo mislim da može da se nadje po toj ceni koju navodiš.Delovi za Neona nisu nenormalno skupi već normalno jer se radi o orginalnim delovima.Inače evo sad mi drug kaže da je npr. imao problem sa vodom u gepeku što je rešio na istovetan način kako se to radi na Yugu, odnosno skineš štopove staviš ponovo živu gumu i sve vratiš na svoje mesto.Znači ništa nerešivo, ali imaš nizak ulaz pa se potrudi oko dečijih bolesti!
Razlika izmedju auta iz Nemacke i Italije tj Holandije u paketu opreme i stanju auta.
Tako da ako su auti jeftiniji tamo ne zna da su i bolji.
Svakom polovnom auto ces provaliti sta fali posle najvise mesec dana voznje.
Iskreno Dare ja ti taj auto ne bi preporucio.
I jedno pitanje za tebe kakav auto ti treba tj koji namenu?
PS Nikad, ali nikad se nemojte orijentisati po cenama na internetu. Pogotovo preko Mobile. Tu ti je muvanija samo takva.
Primer Gledam cene CRX i tu su oko 1500,2000,1000 a verujte mi baja je kupio CRX iz Nemacke za 250,300 evra i sad ga prodaje za 2000e.
Najbolja stvar je da izvadis vizu i odes u Nemacku i tako kupis auto, opet nazalost nema se para za to, ali kad pogledam tako je najbolje. Ustedis muke.
Ili jos jedna solucija je ako poznajes nekog a ko se bavi uvozom auta pa preko njega.
Ali ovako preko neta, slobodno preskocite.
i ja sam cuo da nema problema ako se uzima preko neta, mada najbolja
solucija ako imate rodjaka ili prijatelja automehanicara preko pa on licno
proveri auto i posalje, ja sam ovaj link cisto stavio da pokazem sta me interesuje
Napomena, i tamo su handleri(Nemačka,Italija i dr.) prevaranti i sve su lepo naučili i da skidaju kilometražu, budže krševe, lickaju ih i uvaljuju podesnima....obratite pažnju!Najbolje je uzeti auto direktno od vlasnika uz dodatak da se cena može oboriti u cenkanju i do 20%!
jos jedna stvar iz radoznalosti, vidim cesto na mobile.de
da za jedan auto ima dve cena na primer 4600, a negde ispod
neto cena 3900, e sad koju mi placamo
,,Samo mali savet gledaj te da auto kupujete od vlasnika."
I onda nema muvanja?
Iskreno auto uopste nije mala i jednostavnja stvar pogotovo ako se za njega daje par hiljada evra.
Kada kupujes novi auto imas i garanciju i sve to, ali kod polovnjaka treba biti oprezan.
@Slaninar
Oni koja je novija tj novijeg datuma.
Tj datum oglasa.
Ja bas zbog ovoga sto je Gazda Djoka... Pardon Tetak rekao.
Nikad ne kupuj auto na osnovu slika.
Pogledas ga, upalis motor itd...
Comment