mazda 6 pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Janko974
    CBC Član
    • 07.05.2008
    • 20
    • Bec

Re: mazda 6 pomoc

Ja mislim da je JAPANX u pravu.Ne bi mi ovi iz servisa rekli da MORA da se menja zamajac(a inace lamela im je rak rana...Crkava na 90 000-130 000 OBAVEZNO),ali se jos nadam da nije zamajac...Kosta ko Djavo....

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Pa kako lamela rak rana na 90-130k km, pa to je potrosna roba, mora da se zameni i to je neka kilometraza koja je ok, e sad sto je i zamajac postao potrosna roba na dizelima to je druga stvar, inace za sesticu zamajac u ovlascenom mazdinom servisu nesto preko 90k dinara.

Comment

• Janko974
        CBC Član
        • 07.05.2008
        • 20
        • Bec

Srecom danas nasao lamelu(komplet set) i zamajac za 750€(minus 30€ kada vratim moj stari zamajac).Zakazao sam za sledecu subotu montiranje,pa cu cim se zavrsi-javljam da li sam resio problem.

Comment

• Janko974
          CBC Član
          • 07.05.2008
          • 20
          • Bec

Pozdrav. Eto mene iz servisa sa potpuno novim autom(sto se tice vibracija).zamenio sam komplet set kvacila +zamajac.pa auto sada radi kao sat.nema nikakvih vibracuja,nikakvog grebanja(otisao mi je i "druk "lager,dok je lamela bila kao nova,ali i nju zamenio).Moja preporuka da kada osetite vibracije u autu,da odmah to zamenite,a ne kao ja da pokusavam sve -samo da ne zamenim zamajac(jer je skup)....Izasla me ta proba oko 500€ ,a da nisam nista resio. .
          To je izvestaj iz prve ruke,pa se nadam da sam pomogao i ostalim vozacima koji imaju isti problem.

Comment

• alfns
            CBC Početnik
            • 08.09.2008
            • 7
            • ns

Originally posted by JAPANX
            da vas ne zeza plivajuci zamajac??

barvoooooooooooooooooooo

pre koji dan sam menjao set kvacila i plivajuci zamajac(cena kao prva ljubav)
            i vibracija nestala rad motora kao iz radnje...
            konacno resena misterija

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

drago mi je da ste resili.. plivajuci zamajac jeste skup ali se menja na oko 100.000km

ako vam je za utehu, mazdin zamajac je medju jeftinijim od ostalih vozila(novih dizela)

Comment

• alfns
                CBC Početnik
                • 08.09.2008
                • 7
                • ns

zamajac je skup i moze se naci malo jeftiniji preko cak i originalu ali u ns postoji problem dobrog servisa koji ce to strucno uraditi pa je to veci problem od same cene zamajca...
                i moram konstatovati da i u ovlascenim servisima ima razlike u ceni...

profil oko 88000
                generalauto oko 82000
                grand m tacno 74000

tako da ponekad vredi okrenuti par telefona...

a najvece iznenadjenje mi je bilo da u prodavnici trio gde sam inace uzimao neke stvari i uvek su bile dosta jeftinije od ovl servisa zamajac kosta 90000
                da li to ima veze od vremena kada su nabavljali delove ili neceg drugog ne znam...

Comment

Working...
                X