Spisak problema 323F BG :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • amavrenski
    CBC Senator XXL
    • 08.08.2008
    • 306
    • Zrenjanin

Re: Spisak problema 323F BG

ja cu tek u utorak najranije biti slobodan da pogledam to. rasturicu kod mene da vidim sta je, i onako i ja imam taj problem...
    trebalo bi spojiti neke zice direktno, i ako se farovi podignu, to je to, onda je relej crkao.

da li neko ima semu/dijagram, instalacije za 323f BG? da posalje da probamo da resimo taj problem!

Comment

• UkiMazda
      CBC Senator XXL
      • 16.11.2007
      • 444
      • Beograd
      • Alfa 156 2.0TS

E vidi molim te, a i mene interesuje neki dijagram i sta bi trebali da prespojimo a da ne nastane dim

Comment

• amavrenski
        CBC Senator XXL
        • 08.08.2008
        • 306
        • Zrenjanin

@UkiMazda: nisam jos nista odradio u vezi ovih releja, nisam imao vremena... nadam se da cu ove nedelje i to da pogledam.

jel neko ima semu/dijagram, instalacije za 323f BG? da zavrsimo ovaj posao...

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

joj matori bas bi mi mnogo znacilo kad bi to proverio jer za nedelju dana ako Bog da idem na more pa mi je bitno da znam ako je to, da odem na otpad a ako nije onda kod elektricara,posto mi vise uopste ne dize farove kad ih upalim nego moram na ono drugo dugme da ih podignem
          A za ovu proveru ti ne treba vise od deset minuta, pa ako ti nije frka.. Ili neko drugi od vozaca efice ako ima vremena i ako vidi ovu poruku samo da proba ono sto sam pitao u prethodnom postu
          Pozdrav!

Comment

• UkiMazda
            CBC Senator XXL
            • 16.11.2007
            • 444
            • Beograd
            • Alfa 156 2.0TS

Re: Spisak problema 323F BG - Farovi

Onaj relej sto smo pominjali, jeste zaduzen za podizanje farova, proverio sam tako sto su mi se upalili farovi i podigli cak, i onda sam ga raskacio i farovi se nisu spustali i samo sam mogao da upalim i ugasim svetla, farovi ostaju podignuti, misterija resena.
            Meni pravi problem i jos jedan relej koji je zaduzen za dugo/kratko svetlo, zna li neko koji je to relej?
            Pricao sam da kad su ugasena kratka svetla blica preko dnevnih svetala(maglenki) a kad su podignuta onda blica preko dugih svetala na farovima. Kako neko rece, to je fabricki tako i ide preko releja, a meni je problem sto nece da mi prebacuje na duga svetla nego upali maglenke , tako da sam vecinu puta bez dugih sto je pre svega, opasno! Ima li neko neku semu, savet, iskustvo? Hitno je!!

Comment

Working...
            X