Prvo- nije normalno da ti se cuje pumpa kad se da kontakt, ako vozis na plin verovatno si na rezervi sto se tice benzina a to nije dobro po nju, ili joj prolazi rok trajanja. Imamo isti auto, kod mene se nista ne cuje a i na vecini drugih koje sam probao.
Sto se tice ventilatora, normalno je da radi samo na kontakt i ne moras da drzis auto upaljen 2 minuta ili da ga ostavljas na kontaktu zbog principa rada vodenog hladjenja, nije to dzabe tako. Kad vozis i kad antifriz(voda) dostigne odredjenu temperaturu onda se termostat otvara i salje tu vrucu vodu u hladnjak a pusta ohladjenu u blok motora, i termostat se zatvara. Sto znaci da ona voda koja posle otvaranja termostata ode u hladnjak, ide na hladnjenje ventilatorom(po potrebi) a ohladjena voda se nalazi u bloku motora. U prevodu, nema potrebe da ostavljas na kontaktu da se hladi voda iz hladnjaka jer nema nikakve posledice ni po motor ni po hladnjak..
Ne bi bilo normalno da pumpa remeti rad motora ili da nema dovoljan pritisak
a sad sto se cuje,cuje se sta da je radis da kupis novu,kos mene se cuje tri godine al mi ne smeta.
U pravu si za ventilator neme potrebe ali ja kad ne zurim pustim ga da odradi ali i to je gubljenje vremena.
Fabrika ga je tako napravila ynaci da mu ne skodi
Ne kazem ja da pumpa ne moze da radi ako se cuje, samo kazem da to nije normalno(sto je covek i pitao) i da su to prvi simptomi pred otkazivanje, ali naravno, neka vozi sve dok nema nikakvih problema tipa seckanja i neprimanja gasa.
Comment