Inace ne volim coskaste automobile ali ovaj je lep.Ima li neko licnih iskustava sa ovim kolima?
Maserati Ghibli biturbo 2,0
Collapse
X
-
Re: Maserati Ghibli biturbo 2,0
imam ja ,model pre njeg --220si biturbo-228ks --1998 ili 1996ccm ,mrzime da silazim da gledam u saobracajnu uglavnom ispod 2000ccm.najveca razlika je u prosirenim zadnjim blatobranima i prednjim farovima ustvari to je restiling jer sve ostalo je isto,mislim na platformu.sto se tice motora nemoj ni da pitas kako cupa do 3500rpm a preko zakiva u sedista
Comment
-
-
ne,samostalni su bili tada.moter njihov,menjac zf,difrencijal njihov,kocnice at od mecke 123 original,elektrika i elektronika MM.inace taj motor 2.0 imao je snagu od 190 do 260 ks u zavisnosti koja modifikacija
Comment
-
-
Imao priliku da ga koristim 8 meseci pre jedno 20 godina, odlican auto za svoje doba. Steta sto su bili u problemima pa su uglavnom izlazili sirovi automobili koji su se cesto kvarili. Danas bi ga kupio i kao projekat a i za letnju voznju. Lim i elektrika najslabije tacke mada oni koji su preziveli do danas verovatno trebaju zamenu i koze.Boost or bust...
Comment
-
Comment