MAZDA 323F novi problemi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • m.trivic
    CBC Član
    • 06.09.2008
    • 88
    • Beograd

MAZDA 323F novi problemi

Evo ovako, imao sam problem pre 2 dana sa crevom za dovod benzina do usisne grane koje je potrulilo i rascvetalo se, u toku voznje osetim jak miris benzina, odmah stanem i podignem haubu pa imam sta i da vidim, benzin prska na sve strane. Odem do prvog majstora da mi to namesti, ali od tada se pojavio novi cudan problem.
    Ler gas mi je normalno bio podesen na 900rpm, juce u toku voznje primetim na semaforu da je ler zakucao na 2000rpm i nece da se vrati. Resim ja to zavrtanjem srafa za ler gas i opet ga spustim na 900rpm. Jutros normalno upalim auto, krenem na posao, ler mi stoji na 1200rpm kad se auto ugreje.

Da li je u pitanju neki ventil, elektrika, da li je neko imao slicno iskustvo sa ovim?
  • amavrenski
    CBC Senator XXL
    • 08.08.2008
    • 306
    • Zrenjanin

Re: MAZDA 323F novi problemi

ja sam imao problem sa treljenjem creva, kod filtera za benzin, kod usisne grane, ali kad sam ga promenuo radio je i dalje normalno...
    pogledaj da nisi nesto slucajno otkacio ili pomerio nesto, pa da sad to zeza.

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Kod BA 323F ler se steluje bez opterecenja i pod opterecenjem, pa tek onda bude kako treba.
      Pokusavam da se setim kako su to radili, ali mi ne ide od ruke.

Comment

• m.trivic
        CBC Član
        • 06.09.2008
        • 88
        • Beograd

Sinoć sam skinuo gumeno crevo sa u**** i zakljucio da je leptir gasa izuzetno zaprljan.
        Sutra se bacam na posao da očistim ceo usis pa javljam ima li uspeha.

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

pogledaj ovu temu, ovaj gospodin je to vrlo dobro objasnio, mada je model mazde 121, ali i kod nas su neke stvari iste

Comment

Working...
          X