Hteo bih prvo da vas sve pozdravim pošto sam nov ovde
Interesuje me da li neko ima iskustva sa "sedankama" i njenim karburatorom.Da napomenem da je Mazda 1990 god. 1.6 16v.U principu imam problem jer mi se pri vožnji pri većim obrtajima gas zaglavi na oko 2000 obrtaja,a i kada je hladna automatski saug mi nije 1500-2000 obr. nego znatno manji i povećava se i smanjuje što izaziva jake vibracije vozila.Nisam napisao da imam ugrađen i BRC i sa njim se isto manifstuje.Pročitao sam skoro sve ovde,ali nisam uspeo da nađem ništa za moj tip mazde sa karburatorom.
mazda 323 sedan
Collapse
X
-
Re: mazda 323 sedan
ja sam imao isti problem sa starom 626, naime kod duze voznje na plin rasusi se karburator i glavi klip od dizne koja obogacuje smesu pri naglom dodavanju gasa (znnana kao anspric dizna kod vecine majstora).
resio sam problem sa WD-40
zaboravih da te pitam jesi li prvo proverio sajlu gasa?
-
-
Ja bi trebao sutra ili prekosutra da odem kod jednog majstora za japanske karbove. Trenutno ne znam ni gde je, ni kakav je. Tip iz karb servisa na miljakovcu mi je dao neki kontakt i pritom mi rekao da ima sve potrebne delove ukoliko nešto treba da se menja. Čim budem znao nešto više, javiću.MAZDA
Comment
-
-
lepo je covek napisao da mu osciluje gas a to moze da se desava kada negde vuce fals vazduh.......Originally posted by melceron tamo napisa da mu zaglavi na 2000Originally posted by milannikNije do sajle, osciluje mu gas kad je na leru tj. pada ispod tih 2000
i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red
Comment
-
Comment