Nešto se napalih za mareu 1600cc 16v pa me interesuje da li je od 2001 tabla sa okruglim pokazivačima ili od 2000. Našao sam jednu u oglasima 2002 ali tabla je sa poluokruglim pokazivačima. Mislim da je tu nešto muljano. A da, ako znate voleo bi da podelite vaša iskustva samnom. Vredi li ili ne vredi, jer cene su od 3700-4500 što i nije tako loše za to godište. Treba mi karavan jer imam veeeeeellliiiku porodicu
Fiat marea
Collapse
X
-
Re: Fiat marea
Auto je sasvim OK, nudi najvise u tom cenovnom rangu. Dosta ih ima kod nas,delovi su dostupni,majstori ih poznaju tako da odrzavanje nije problem. Koliko vidim po iskustvima nemaju nekih velikih problema.
Taj motor majstori dosta hvale kao pouzdan, samo je pitanje kako podnosi kad svoju veeeliku porodicu popakujes unutra.
Mislim da je kod njih najbolji izbor cuveni i mnogo hvaljeni 1.9 JTD.Live together, die alone.
-
-
Re: Fiat marea
ePER ti daje odgovor oko godišta automobila.Originally posted by mugosNešto se napalih za mareu 1600cc 16v pa me interesuje da li je od 2001 tabla sa okruglim pokazivačima ili od 2000. Našao sam jednu u oglasima 2002 ali tabla je sa poluokruglim pokazivačima.
Da, ima podmlađivanih...
Comment
-
Comment