Opet ja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • peaveeus
    CBC Veteran
    • 24.03.2008
    • 118
    • beograd

Opet ja

Naime, kupio sam nove amortizere, i posto sam suvis skrt da dam servisu da mi ugradi, hocu to da uradim sam.
    Sada sam se nasao u problemu, jer mi fali jedan jako bitan alat. Sabijac opruge.
    Da li neko od kolega sa foruma ima takvu napravu, i da li bi bio voljan da mi je pozajmi.
    Unapred hvala
    FixOrRepairDaily
  • melcer
    CBC Veteran
    • 04.03.2009
    • 174
    • Progar

Re: Opet ja

ima i voljan je da ti pozajmi

Comment

• peaveeus
      CBC Veteran
      • 24.03.2008
      • 118
      • beograd

Ajde mi sibni tvoj broj telefona na PP pa da se dogovorimo oko preuzimanja.
      ili ako si raspolozen da mi pomognes oko zamene amortizera to bi bilo jos bolje.
      pozdrav.
      FixOrRepairDaily

Comment

• peaveeus
        CBC Veteran
        • 24.03.2008
        • 118
        • beograd

Samo da se zahvalim Zeljku ( melcer ), na pomoci danas.Zamenili smo oba zadnja amortizera za par sati sa sve pricom i kafama i sokicima.
        Covek je genije i spreman da pomogne kolegi Mazdasu, jos jednom hvala puno!!!!
        PS: Mozda bude zanimljivo, levi amortizer je totalno prolupao dok je desni bio sasvim ok 146000milja na dusi i dalje je izgledao dobro. MAZDA RULES!
        PS2: Razlika u voznji je kao nebo i zemlja, sada vise nema plivanja na putu a i krivine hvata lepse.
        FixOrRepairDaily

Comment

• tmanda323
          CBC Član
          • 31.05.2009
          • 39
          • beograd

Ako su zadnji u pitanju nije ti neophodna stega za opruge.Ja sam na mojoj to uradio bez stege i bez ikakvih problema.Zovi ako treba pomoc.

Comment

• Kenwood
            CBC Član
            • 10.08.2008
            • 41
            • RS.
            • Mazda 323f - 1.6 16V

Nađi 2 osobe - malo punije... nakači ih na auto i odvrći šarafe... !
            Kad odvrneš isteraj ih iz (sa) auta i nastavi sa poslom....
            Nedaj im da ti pobijegnu - kad zamijeniš amortizere ... trebat će ti da zavrneš nove
            Tako sam ja radio - nebrini, provjereno je !

Comment

Working...
            X