Kako prevesti neregistrovan auto od tacke A do tacke B?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • breza27
    CBC Član
    • 09.11.2010
    • 10
    • sabac

Re: Kako prevesti neregistrovan auto od tacke A do tacke B?

Tako cu i da uradim.

Probne table mi samo trebaju da prevezem auto od MZ do Sapca jer hocu da odjavim table i saobracajnu i u ponedeljak uradim tehnicki i da poplacam sve i predam za nove tablice i ostalo.

Sigurno je tako kako ti kazes, ne verujem da postoji razlika u ceni kada uzimam probne table u policiji. Mada, kod nas se nikada ne zna.

Comment

• breza27
      CBC Član
      • 09.11.2010
      • 10
      • sabac

Evo sad sam zvao AMSS pa su me operateri uputili na AMSS u Loznici koji nisu nista mogli da mi kazu jer nisu nikome izdavali probne tablice od nove godine nego su me uputili na PU u Loznici.

A sto je najgore bio sam pre par dana u PU u Loznici da pitam (rekoh da ne idem u MZ jer su isto podrucje) i jedino sto su mi rekli je to da je su table 500 din i da se placa neka taksa isto oko 500 din, sto mi zvuci premalo. Izgledalo mi je da sluzbenik koji je tamo radio nije imao bas prave informacije...

Comment

• breza27
        CBC Član
        • 09.11.2010
        • 10
        • sabac

Posle malo Guglanja dodjoh do pravih informacija. Mozda ce jos nekoga zanimati. Prema sajtu MUP-a za izdavanje probnih tablica potrebno je platiti 2 takse u ukupnom iznosu od 834 din (po danu) i RAT koja iznosi 740 din.

Ne znam da li je dozvoljeno postovati linkove, ali ako nije, neka moderatori izbrisu.

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

neprofitabilni linkovi su dozvoljeni
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Onda brisi link, drzava profitira

Comment

• breza27
              CBC Član
              • 09.11.2010
              • 10
              • sabac

Haha, neka onda link ostane.

Btw, evo jos jedne dopune. Danas sam prolazio kroz MZ pa sam svratio da proverim za probne tablice.

Na sve gore navedeno u prethodnim porukama obavezan je i tehnicki pregled i osiguranje za period koriscenja probnih tablica. Dunav izdaje na najmanje 5 dana i kosta oko 1350 din.

Suma sumarum, probne table na 3 dana (izdavanje, takse, tehnicki pregled, osiguranje) izadju oko 5600 din.

Comment

• Megasp
                Banovan
                • 22.05.2011
                • 68
                • Uzice

Uzeo sam auto pre mesec dana neregistrovan u BG ,a ja sam iz Uzica.Uzeo sam probne tablice sa nekim taksama itd izaslo je 4000.Trazili su mi tehnicki amss.A taj tehnicki koristis i za registraciju.

Comment

• Superbird
                  CBC Senator XXL
                  • 06.02.2006
                  • 384
                  • Sabac ---> Novi Sad
                  • Audi 100 Typ 43

Da li neko zna kolika je kazna za vucu dvoosovinke bez E kategorije? Ili, za slepanje neregistrovanog (nekompletnog - bez farova i stop lampi, bez tablica, najverovatnije sa stranim papirima) auta pomocu rude?

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

Za bilo kakve usluge slepa na relaciji subotica beograd obratite se kod Džoa

Ja nisam Džo, ali kolega jeste
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Stratos
                      CBC Senator XXL
                      • 10.09.2008
                      • 2594
                      • Novi Sad

Kazna za vuču neregistrovanog automobila je 32.000din + punte kaznene,međutim,pre petnaestak dana se zadesi normalan p.licajac pa je prihvatio 2 tisuće naših novaca. Ja više neću šlepati.

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Originally posted by Superbird
                        Da li neko zna kolika je kazna za vucu dvoosovinke bez E kategorije? Ili, za slepanje neregistrovanog (nekompletnog - bez farova i stop lampi, bez tablica, najverovatnije sa stranim papirima) auta pomocu rude?
                        Za vucu dvoosovinke, dok god je laksa od 3.5 tone i vucno vozilo je B kategorije, a imas novu vozacku sa novim kategorijama - ne treba ti E, niti vise postoji, automatski imas BE i mozes da je vuces bez obzira na broj osovina.
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Verf
                          CBC Početnik
                          • 22.08.2011
                          • 6
                          • Serbia

Mozes da vadis probne table ali mozda ti i izadje jeftinije slep ako nije daleko

Comment

• chobo13
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2009
                            • 1274
                            • pozega,srbija
                            • AUDI,VW

najjeftinije je platiti slep!za sve ostalo moze samo glava da zaboli bzv!
                            sto se stranca tice,slepanja auta sa stranim tablama,i po starom zakonu nije moglo da se auto slepa osim
                            ako se ima dokumentacija da se poseduje auto otpad.kako je sa novim zakonom nemam pojma,al mislim da je
                            rizik slepati takav auto!
                            e sad,nisi naveo dal je auto sa euro 3 motorom,za carinjenje ili neki nas gastarbajter ili za delove starije proizvodnje...
                            Last edited by chobo13; 23.08.2011, 09:21.

Comment

Working...
                            X