Ako je stvarno dobro odrzavan i lepo vozen trebalo bi da uz tvoje dobro odrzavanje bude ok. Naravno mogu da se dese neki neplanirani veliki troskovi. A ako je sada los j****o si jeza u ledja
a brate sta ce ti ovo, mnogo je skup i zahtevan. ako oces bas E36 da brije uzmes lepo onog zelenog sto transporter prodaje za upola manje para i ne boli te glava.
ovaj mi deluje kao da ga je vozio jako pedantan lik...
ali jako je iskusenje ocu reci tesko je ne voziti ga brzo i potezati gas-kocnica kad se sedne u tako brz auto..
ovaj je npr presao 76000 km a taj zeleni mnogo vise...
ne bih kupovao modifikovani auto samo stock i netaknut sa sto manje km...
gledao sam na mobile.de ovakav sa ovom km kosta mnogo vise prilicno su retki...
zelenko je preso 3000km od modifikacije i sve sto treba da bude novo na njemu je novo. a ovih 76k moze vrlo lako da ti izadje na nos. u principu, ako si se vec zagrejao idi pogledaj ga. mozda je stvarno ko puska.
Ovaj auto je stajao zadnjih par godina u Centru Boban pokriven ceradom (videces na retrovizorima i na ivicama auta kako se vidi da je malo izguljeno) km mu jeste prava, stanje je za nase podneblje nerealno...
Auto je bio od nekog klinca koji je poginuo sa motora tu u Dunavskoj, navodno sin nekog SPS-ovca, nesto malo je bio lupljen napred u masku, sve ostalo je kao novo, cini mi se da je prva registracija 2000-te god. jedini smor je sto nema climu... Radi odlicno i mislim da je itekako primerak koga treba uzeti bez razmisljanja... proslo leto je cena bila 16.000
nije toliko. ruke su obicno koliko i delovi. racunaj da bi te sve izalo tu negde oko 600e... mozda 100e gore/dole. transporter moze da ti nabavi sve sto ti je potrebno, recimo...
Comment