MAZDA 323 BJ skripi papucica kvacila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Re: MAZDA 323 BJ skripi papucica kvacila

Ne skripi kod mene u kabini nego negde dole ispod motora a kako nemam kanal nemogu ni da se zavucem a nesto mi se ne dizu kola na onu moju dizalicu pa jos ja da se uvlacim ispord.Mislim jesam lud al nisam blesav
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• cybland
      CBC Veteran
      • 11.04.2009
      • 131
      • Beograd

Teško da ćeš bez kanala ili dizalice sa sigurnišću moći da odrediš šta je tačno u pitanju. Znači, vadi uput i pravac plavušu kod čika doktora.

Comment

• roki5
        CBC Član
        • 14.10.2007
        • 46
        • PANCEVO

Ono sto ja mislim da skripi ma tvojoj mazdi je spoj kod donjeg cilindera kvacila i viljuske koja potiskuje dru lager i to se resava podmazivanjem samo iz kanala ako sam u prvu imam pivo ako nism nacicemo sta skripi.
        Potpis nije po pravilima foruma...

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

ma imas pivo u oba slucaja

Comment

• RedboX
            CBC Senator XXL
            • 28.11.2006
            • 1537
            • Novi Beograd

Da finaliziramo dijagnozu.Bio sam kod Rokija i pogledao je ali nije mogao da pristupi delu koji skripi jer je izgleda u kutiji menjaca tako da ako ili kada se bude menjao ste kvacila onda ce i taj deo da se regulise na ovaj ili onaj nacin.

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

i ja sam nasao sto kod mene skripi.na mestu gde se opruga od kvachila kachi na nosach je ranije postojala mala plastichna biksna(nasao je na podu polomljenu),i sada taj deo opruge koji je osiguran na nosachu pri pritisku papuchice naleze na metal i skripi.podmazao,nije skripalo dva dana,i opet ...biksna je toliko velika da mozes u oko da je turis ..bas da vidim koliko ce Mazda servis da trazi da to namesti
              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RedboX
                CBC Senator XXL
                • 28.11.2006
                • 1537
                • Novi Beograd

Ja ne smem ni da vozim u ovalsteni jer ce mi naplate ruke dok dodju do tog dela

Comment

Working...
                X