Pricam jutros sa komsijom, kupio nov auto ... nove table, BG 99x-xxx, rekose mu u MUP-u stigli ste na vreme, BG-a jos malo pa nestalo .
Sta ce Raka sad da psuje ?
Obzirom da ih nece menjati ove godine [...], bice interesantno videti sta ce da urade. Sem ako nemaju neki stek od par desteina hiljada odjavljenih BG tabli, za par dana ce ispucati sve BG kombinacije. Mozda cemo da postanemo PAncevci .
Zvaničan podatak je da u Srbiji ima oko 1.600.000 registrovanih vozila. Nema šanse da je od toga u BG registrovano milion. Jeste da ima najviše, ali baš toliko ne verujem. Žive ljudi i van Beograda, i voze kola, da ne poverujete...
Mozda uskoro nece biti NOVIH brojeva, pa ce krenuti sa ponovnom podelom odjavljenih i vracenih tablica. Neko odjavio i vratio npr. 5xx-xxx tamo negde 2003, sad je izdaju tebi, uvedu u evidenciju i teraj dalje.
The difference between men and boys is the price of their toys
tacno tako, krece se uvek od 100-xxx pa koja ima free. secam se nekada davno kada sam dolazio u BG, devedesetih god, vidjao sam tablice 8xx-xxx a u pristini bili petocifreni brojevi i to u formi xx-xxx
Nema šanse da je od toga u BG registrovano milion. Jeste da ima najviše, ali baš toliko ne verujem.
u BG ima oko 350 000 vozila sa sve kamionima i busevima. ali, tablice se gube, kradu, vozila se prodaju nekome van BG i eto ti cifre od miliona jer zakon kaze da se odjavljene table ne mogu ponovo izdati valjda 5 godina.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Oni u stvari i cekaju da dodju do 999-999 da bi krenuli sa novima. Sto jos da krecu kada mogu stare da istrose!
Racunajte da je oko 90% tih vozila sto racunate od '95 menjalo vlasnika, neki i po par puta, pa samim tim i tablice. To znaci da je veliki broj tablica ponisten (odjavljen). Naravno tu ima i redjih slucajeva tipa neredovna registracija, prekucavanja, gubitak tablica...
Tako i u Novom Sadu. Kazu pametni ima 330.000 vozila, a ne racunaju da prava retkost je videti one sa formom tablice NS xxx-xx!
jer zakon kaze da se odjavljene table ne mogu ponovo izdati valjda 5 godina.
[/quote]
Ako je ovo tačno onda je moguće imati problema.
206 je u pravu. Tablice se menjaju samo ako je kupac sa drugog registarskog područja. Znači može biti i iz druge opštine, ali ako je isto reg područje tablice se zadržavaju. Tako je bar u BG, znam iz iskustva.
Comment