imam problema u vezi sa spric kitom. Radio sam limariju na autu marke Opel Kadet kocka.Bio sam da kupim spric kit i majstor mi preporucio Mipa 4+1 uz koji ide 250 grama hertera,e sada ja sam mu trazio neki sporiji on mi je dao neki valjda MC 10.Pomesao sam je sve to lepo mikserom i krenuo da spricam auto.Desilo se to da nisam ni pola boce istrosio a on je poceo da steze,nije hteo iz pistolja da izlazi.Nisam znao cime da ga razredim pa sam sipao Nitro Bascol za pranje alata.Razredio se lepo,nekako sam uspeo da izspricam ceo auto.To je fino lepo vezalo,steglo ali su se pojavili sitni mehurici.E sada sam ga oslajfovao i planiram da ga opet prespricam,zanima me sa kojim spric kitom da radim? Ko je kvalitatniji i laksi za rad za mene kao pocetnika. Auto trebam ofarbati u metalik boji. I kojom bi smirglom po vasem misljenju trebao da oslajfujem spric kit?
Potreban savet mladom autolimaru
Collapse
X
-
Re: Potreban savet mladom autolimaru
Spric kit osmirglaj vodenom 800,a za spric kit sto ne probas sa body 4:1 ili 5:1?OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
-
-
ovako ljudi,auto sam prespricao sa BODY 4 + 1 spric kitom,maltene je ispao ko staklo,nakon 2 dana sam osmirglao vodenom smirglom P 1000 i ofarbao Mipinom metalik bojom,auto je ispao kao nov,ni ja ne mogu da verujem koliko lepo. Hvala svima za savet.
Comment
-
-
Mogao bi da postavis koju sliku, da vidimo i mi kako je ispalo ?!Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by civiMogao bi da postavis koju sliku, da vidimo i mi kako je ispalo ?!
Vrlo rado samo da mi objasnis kako se to radi posto sam nov ovde i neznam kako da postavim sliku.
Comment
-
Comment