Eh te zene......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Eh te zene......

Znaci veliki problemi u kuci......Zena resila da menja auto!Do sad uvek vozila novo iz fabrike znaci sa 0km ali najace sto je bilo je 90ks....Zadnje sto vozi je Renault Clio od 75 Ks.Od kako sam kupio BMW-a ona se polako privikavala na veci auto i sto je najvaznije Automacki menjac koji je njoj ustvari najvazniji.....E sad posto je doslo vreme da kupi sopstveni automatik krenula je sa pravljenjem selekcije.....Moji saveti nisu uvazavani jel sam optuzen da sam pristrasan,da uvazavam samo nemacke proizvodjace pa sve do toga da ne zelim lepsi auto u garazi od svog
    Elem konacan izbor je posle celodnevnog obilaska par kanditata u Subotu pao na dva.....Jaguar S-Type 4,0 V8 Sport Aut sa 276ks u odvaratnoj plavoj boji plavoj u PM.I drugi kanditat S-Type 3,0 V6 Executive Aut. sa 238 ks u jos odvratnijoj Crvenoj metalic boji....Oba imaju ispod 100.000 km ali nisu daleko od te cifre u opstem dobrom stanju bez kracera ili nekih problema....Mogo bi jos stosta da pisem ali me mrzi....Ono sto mene zanima jeste da mi neko od vas kaze kakvi su ovo automobili jel se neko susreto sa ovim masinama i kakve su po kvalitetu?Nebih da me osim mesecnog osiguranja klepa i jos stosta po usima....U principu odluka je vec donesena ali posto ponekad moja zena cita ovaj forum i uvazava neke savete i komentare nadam se da ce to uciniti i ovaj put
    Pa izvolite......
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Eh te zene......

lepos i je naucio bogami, jagura bi da tera...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

najbolje da uzmeš motku.....
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

nista to ne valja.. em lose ide em se kvari..

a o boji da ne pricam, to je stavka za sebe..

a jel razmisljala o puntu staro za novo? nije automatik al' mozda moz' se nabudzi

sala na stranu, za ove automobile ces tesko naci odgovore na srpskim forumima, ne znam ko je toliko PUN da vozi taj auto a pride i visi na forumu..

Comment

• subicd
          CBC Senator XXL
          • 20.06.2008
          • 463
          • Novi Sad

Iz novina se moglo procitati da su ti Jaguari kvarljiva roba, i to mnogo kvarljiva X i S type. E sad kakvi su u praksi nemam pojima, ali srecno sa troskovima...

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Ma neka uzme audija s8 4.2 ili mozda porshe cayene...ali ja bi joj najpre kupio ladu 111 da ojaca malo

Comment

• zmaj_pa
              CBC Senator
              • 13.05.2007
              • 232
              • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Aj bre ljudi sta me zezate......pa jeste jaguar al nije nista posebno....Sa cenom je daleko ispod nekog Bmw-a ili Audia.......A da je kvarljiva roba to i ja pricam al nema ko da cuje.......Inace ni cena nebi bila ta koja jeste........A o motki cu jos da razmilim

Comment

• gorky
                CBC Senator XXL
                • 08.06.2007
                • 860
                • Vojvodina,Kikinda

velika vecina ovde je te automobile videla samo na slici,tako da na srpskom forumu najkonstruktivniji predlog u koji mogu gotovo svi da se ukljuce je motka.ja cu ti odgovoriti ovako. na svetskom forumu zena dogovore se da je dosta terora muskaraca i da je krajnje vreme da prestanu da rade kucne poslove.nakon 3 meseca se satanu ponovo i nemica kaze:ja kada sam dosla kuci rekla sam muzu da necu nista da radim,prvi dan nisam videla promene,drugi dan nisam treci dan je poceo muz da sklanja po kuci,francuskinja je rekla isto da prvi dan nije videla promene,drugi dan je francuz poceo da pere sudove.onda je na binu izasla stanojka i kaze: ja kad sam dosla kuci rekla sam muzu da necu nista da radim,prvi dan nisam nista videla,drugi dan nisam nista videla,treci dan je pocelo levo oko da se malo otvara...mala sala, pozdrav tvojoj dami,ne sumnjam da ce doneti dobru odluku

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

hah dobar, dobar...

jaguar je meni spic vrha auto i 3x lepsi od forda mondeo sa kojim deli platformu. u jaguaru je koza uvek koza a aluminijum uvek aluminijum i nema nikakvih improvizacija.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• VVLAJKO
                    CBC Senator XXL
                    • 23.07.2008
                    • 484
                    • Nis
                    • Audi A4, Primera p12

S-Type nema nista zajednicko sa Mondeom niti sa Fordom
                    Ja sam vozio X-type 2.5 v6 4x4 koji deli platformu sa Mondeom i znatno je jeftiniji za odrzavanje od S-Typa i samo mogu da ti kazem: BEZI GLAVOM BEZ OBZIRA (u prevodu MOTKA)
                    A jeste prelep majku mu
                    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Boris
                      CBC Član
                      • 12.10.2007
                      • 97
                      • BGD

Ja sam imao Daimler Double Six 5.3 V12, trosio je oko 20-25l po gradu, ovi 3.0 i 4.0 sigurno trose manje
                      Odrzavan je u Cupriji, tamo je bio majstor koji je jedan od retkih popravlja u Srbiji, za cene ne pitaj
                      Delovi se narucuju iz Engleske (jeftinija varijanta ali se duze i ceka) ili iz Nemacke stizu brze ali su skuplji.

Mada ove nove sigurno zna vise njih da radi.
                      Mozda je bolje uzeti 2.0d posto sigurno nije Jaguar-ov tj. treba videti sa kojim proizvodjacima deli motore zbog dostupnosti delova.

Comment

Working...
                      X