Ljudi pomagajte , hocu da stavim presvlake ali ne mogu da skinem naslone za glavu na vozacevom i suvozacevom sedistu...
Kako skinuti naslon za glavu *vozac* od Fiat brava 2000
Collapse
X
-
Re: Kako skinuti naslon za glavu *vozac* od Fiat brava 2000
I ja sam isti problem imao na tempri,a kad sam provalio kako se skidaju odustao sam od presvlaka
Ako je princip isti onda izvuci naslon do kraja uhvati obe sipke rukama,uvrci ih na unutra(ili spolja,ne secam se) i vuci na gore...obavezno javi sta si uradio.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
-
-
znaci - bem ti auto- najbolje kod tapetara, a i trebace novi osiguraci prilikom vracanja naslonaKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ovo je stvarno lakši tuning...
Comment
-
-
odustani od te akcije, uzmi presvlake i kod krojaca ili tapetara nekog da ti gore prostepa i na cic trake da lepis druge nema, a nece se ni primetiti jer naslon nalegne preko, suprotno nikako
Comment
-
-
Trebalo bi da bude slicno onom sto je VladaNBGD napisao. Video sam negde uputstvo, na nekim engleskim sajtovima. Samo su tamo koriscene papagajke i parce koze ili nesto slicno da ne bi ostetio sipke. Okrenu se obe sipke za pola kruga ja mislim i onda se samo izvuku. I naravno ne mogu da se setim na koju se stranu okrecuPokusaj i u Fiat sekciji na ovom forumu.
Comment
-
-
Ako si probao ovo sto sam ti napisao i nece da se skinu onda lepo idi do nekog ko radi presvlake sa montazom,velike su sanse da ce ti skinuti naslone bez problema.Ja sam cak i u delti pitao kako da ih skinem i nisam dobio odgovor + je probalo i nekoliko majstora i nisu uspeli.A decko koj se bavi ugradnjom presvlaka ih je sinuo za minut.Kod tebe bi terablo da bude jos lakse jer je brava dosta zastupljenija od tempre pa skoro da nema sanse da neka od tih prodavnica presvlaka nije radila bravu.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Nasao sam dokument u pdf-u koji sam skinuo sa nekog engleskog sajta. Poslao sam mu na mail ali ne znam kako ovde da ga okacim. U svakom slucaju u uputstvu pise da treba uzeti recimo papagajke, izvuci naslon do kraja i sipke okrenuti na desno za 90* ili dok se ne cuje "klik" odnosno dok ne krene lakse da se okrece. I naravno vraca se isto samo u kontra smeru.
Comment
-
Comment