U julu sam imao udes , ja kriv bez obzira na cinjenice , stigao tipa od pozadi , e sad .... sinoc se vratim sa puta i nadjem u sanducetu poziv za sudiju za sutra , nista potpis i sl , u jezivoj guzvi sam i imam sto planova za celu nedelju , koliko znam poziv za sudiju za prekrsaje treba licno da bude urucen uz potpis , e sad jedino da je postar falsifikovao , inace mi u racun ide da prolongiram ali mi je frka da li mogu da me za isti prekrsaj prilikom sledeceg poziva terete po novom zakonu koji tek treba da stupi na snagu i koji bi bio rigorozniji , ili vazi zakon na dan kada je prekrsaj ucinjen? Logicno bi bilo po starom ali koliko kod nas ima logike ??? ako neko mozda zna molio bih hitan odgovor , da li da sve batalim i sutra se sjurim u jedanaest u Timocku ( treba videti i gde je , znam da je u centru grada) ili da cekam ponovni poziv ? i da li tako nesto moze iz nekog iskustva da ima uticaja na misljenje - procenu sudije , jer tacke i stavke clanovi predvidjaju od do odredjene sume koja nimalo nije mala . Niko nije povredjen i vozac koga sam udario me ne tereti licno .
Po kom zakonu , novom ili starom?
Collapse
X
-
Po kom zakonu , novom ili starom?
27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKATags: None
-
-
Re: Po kom zakonu , novom ili starom?
I pretpostavljam bez mog saslusanja - iskaza ne moze se doneti presuda ?27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Comment
-
-
to je diskutabilno...ako mozes prolongiraj, ali mozes ocekivati i posetu plavih na vratima u neko doba noci ili dana..ako zivis na adresi koja ti je u lkhttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Hvala , ako je tako , onda da palim ipak ja sutra kod sudije ili sudijice , znam da si nekad mogao da se vadis da nisi dobio poziv , jeste plava , a ne bih da sedim i cekam negde ceo dan da me saslusavaju .27.5 god za djevrekom auta snova :
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Comment
-
-
Vazi ti zakon na pravnoj snazi u trenutku udesa,osim,kao sto ti je Sri rekao novi nije povoljniji za tebe...ako ti ne odgovara i ako ti je to prvi poziv ne moras da ides,zvace oni tebe ponovo...u krajnjem slucaju ce te privesti
Comment
-
-
a drugo ako te ne nadju kod kuce naci ce te na poslu !http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
ma bas im je on bitanuvek sam na pitanje o poslu odgovarao da sam nezaposlen, i nikad nista nije stizalo, a na gajbu su navaljivali ko besni...
http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Mene su nalazili svojevremeno na fax-u(da ne poverujes)...prvo nastupili bahato,pa kad ih je pocelo prozivati i psovati preko 100 ljudi iz amfiteatra,samo su se zacrveneli(u fazonu,prekrsajno je ajde se javi i to jos molim te)...nisam se javio niti su vise dolazili...zastarelo
Comment
-
-
to su bili neki specijalci na obuci sigurno...reko komandir na tajnom ste zadatku, nadjite mi ovog
http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Ja sam ispao ****** pa sam primio koverat za sudiju za prekrsaje. Kontao sam da je od vojnog odseka. E, sada pitanje... Da li mogu da odem u sud i probam da odlozim to? Pise da svako neopravdano pojavljivanje snosi privodjenje! Interesuje me, ako odem i kazem da imam ispit recimo i ne mogu da dodjem, da li ce mi oni odmah zakazati novo rociste, ili cu ga dobiti postom, pa mogu da ga izbegavam!
Neko ima iskustva sa ovim?OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
Comment