Po kom zakonu , novom ili starom?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Po kom zakonu , novom ili starom?

@ale944: znaju oni gde radis ne brini nista. bar jednom, negde si napisao gde si zapolen... u vrticu deteta, kad si registrovao auto itd... kad ima stvarno budes trebao znaju gde mogu da te nadju
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Mene su uvek nalazili ... kući, na poslu, gde god ... uvek sam primao plave koverte, nikad ih nisam odbijao ...

Ukoliko ne možeš da dođeš - lepo to napišeš i pošalješ.

Meni je jednom stigao poziv da se javim jučer na neko saslušanje u Novi Sad.
      Lepo sam sročio da nemam vremeplov i da ne mogu da odsustvujem s posla jer se njima tako hoće. I naveo sam da nemam nameru da putujem u NS, gubim vreme i nabijam putne troškove, da me pitaju pitanje ili dva. Nek se organizuju i daću izjavu nekom sudiji u BG-u. Sve kulturiška ... Tako je i bilo. Pozvali me u neki Sud ovde, dao izjavu po tom predmetu i sve OK ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ale944
        CBC Senator XXL
        • 20.03.2006
        • 1457
        • Beograd

znaju oni gde radis ne brini nista. bar jednom, negde si napisao gde si zapolen... u vrticu deteta, kad si registrovao auto itd... kad ima stvarno budes trebao znaju gde mogu da te nadju
        ma to stoji, ali za neke dosta ozbiljnije stvari (krivicna dela itd..),za saobracajne prekrsaje ih bas zabole...
        http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

bas tako
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
          X