da bre, kako nisi znao. 90% auta zutog taxija je uradjeno u foliju. btw, el taj taxi postoji, ne secam se kad sam posledni put video zuti taxi elem, znam da je kvadrad stampane folije 25e e a isto tako znam da je ceo auto u jednobojnu foliju od 160e pa navise.
frodou je verovatno zena kupila auto kad mora da je pita ko ce da se vozi u njemu...
To je bila šala, verujem da je to bilo jasno iz mog posta, ali sada vidim da neki i nisu tako shvatili.
Istina je da se ja time ne bavim (iznajmljivanjem automobila za svadbe) i da mi je čak i pored dobre volje da pomognem problematika prilična udaljenost od mesta zbivanja.
Originally posted by zverko
lepo od tebe sto si se pofalio da imas auto ali ne vidim svrhu tvog javljanja a i registracije na forum osim onog "a vidji ga kako je lijep"
Javio sam se zato što me je subicd prozvao, a slike sam postavio jer su neki rekli da nisu nikada videli crveni A4 B8 i da "ne postoji" ništa osim crnog i srebrnog.
Sve u svemu, hvala ti Zverko na dobrodošlici, bilo mi je zadovoljstvo.
@frodo
E to se trazi Ako te zena pusti i ti se predomislis javi mi da te spojim sa drugarom pa da se eventualno dogovorite (ti njemu auto, on tebi zenu....salim se ) Znaci ovo je pun pogodak Inace svadba je 11.10 tekuce godine!
Ma to za ženu sam se šalio naravno, mada nisam ja u tom fazonu da iznajmljujem auto...
Pored dobre volje da pomognem ima više stvari koje nam se ne poklapaju, a to je moja udaljenost od mesta zbivanja i datum.
Poenta mog javljanja je više bila da pokažem da postoji crveni A4 B8 (neki su rekli da ga nisu nikada videli) i da pomenuta mlada zaista ima ukusa pri izboru automobila za svadbu
Ne verujem da si udaljen 1000km od mesta desavanja i da taj dan ne mozes da se organizujes i da dodjes , ja bih iskreno izasao u susret ljudima ako je vec to necija zelja a ti si se javio (da li je to samo da bi pokazao da ipak postoji crveni ili ne nebitno) , platice ti ljudi posteno, jesces, pices i jos ces da sedis pored mladenaca
Comment